Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2016

ΜΙΛΗΣΤΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ! ΜΟΥΓΚΑΘΗΚΑΤΕ ΟΛΟΙ;



Γιατί δεν μιλάει κανείς σας για το ελικόπτερο; Πώς έπεσαν οι τρείς νέοι Έλληνες Αξιωματικοί; Μήπως πήγαν από τροχαίο ατύχημα; Πως γίνεται να στέλνει η Ελλάδα τρεις νόταμ στην Τουρκία και να ενημερώνει ότι δεσμεύει την περιοχή για να κάνει άσκηση, η Τουρκία να απορρίπτει και τις τρεις και να απαντάει ότι η περιοχή είναι δική της και στη συνέχεια να μαθαίνουμε ότι έπεσε το ελικόπτερό μας; Τι έγινε; Έπαθε πάλι βέρτιγκο ο πιλότος...
όπως μας είπατε και τότε στα Ίμια; Έπαθε μήπως καρδιακή προσβολή, ή μήπως το έριξαν οι Τούρκοι με πύραυλο εδάφους αέρος; Γιατί βρέθηκε καμένος ο πιλότος τριακόσια μέτρα μακρυά; Πώς γίνεται όλοκληρο Ελληνικό Στράτευμα να βρίσκεται στην περιοχή και να μην στέλνουν ένα άλλο ελικόπτερο να δεί γιατί χάθηκε και έσβησε το σήμα του μοιραίου, παρά πήραν τηλέφωνο μετά από πολλές ώρες την εβδομηντάχρονη γυναίκα, κάτοικο του νησιού και την έστειλαν στις χαράδρες να βρεί το πεσμένο ελικόπτερο; Μήπως επειδή φοβήθηκαν ότι οι Τούρκοι θε έριχναν και το επόμενο αν το στέλνατε; Ερώτηση κάνουμε, απαντήστε προδότες ! Και μην νομίζετε ότι αυτό θα περάσει έτσι. Οι Έλληνες που αγαπάνε την Πατρίδα αυτές τις ώρες πονάνε βαθιά, βράζει μέσα τους η οργή και θα μάθουν την αλήθεια με οποιοδήποτε κόστος. Και τότε.... ΕΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ !  
Nikolaos Skantzos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive