Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2016

«Έφοδος» των αγροτών στο κέντρο της Αλεξανδρούπολης. ΒΙΝΤΕΟ

Τίποτα δεν σταματά τους αγρότες του Έβρου καθώς συνεχίζουν ακάθεκτοι τις κινητοποιήσεις τους. Από το πρωί της Τετάρτης, οι Εβρίτες αγρότες βρίσκονται στις επάλξεις, με αποκορύφωμα την απογευματινή τους «κάθοδο» στην «καρδιά» της Αλεξανδρούπολης. Έτσι λίγο πριν τις έξι το απόγευμα, τρακτέρ από το μπλόκο των Κήπων και του αεροδρομίου «Δημόκριτος» κατευθύνθηκαν προς το κέντρο της Αλεξανδρούπολης με υψωμένες τις ελληνικές σημαίες....
 Το κέντρο της Αλεξανδρούπολης από τις 6.30 το απόγευμα είναι αποκλεισμένο και αντιπροσωπεία των αγροτών συναντιέται με τον Δήμαρχο της Αλεξανδρούπολης, Βαγγέλη Λαμπάκη. Περίπου δύο ώρες ακόμα αναμένεται να παραμείνουν τα περίπου 150 τρακτέρ στο κέντρο της πόλης. Σε συνεννόηση με την Αστυνομία θα κινηθεί ο όγκος των μηχανημάτων προς την εφορία όπου και αύριο θα πραγματοποιηθεί συμβολική κατάληψη.
Πηγή βίντεο: e-evros.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive