Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2016

ΜΑΧΕΣ ΥΠΕΡ ΒΩΜΩΝ & ΕΣΤΙΩΝ ΔΙΝΟΥΝ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΑΣ ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ. ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΑ ΠΕΔΙΑ ΤΩΝ ΜΑΧΩΝ



Λίγο μετά τις 10:30 το πρωί της Παρασκευής τα πνεύματα οξύνθηκαν μπροστά από την είσοδο του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και η συνέχεια δόθηκε επί της οδού Μάρνη με τους αγρότες να πετάνε πέτρες και τους αστυνομικούς να απαντούν με χημικά....
 
 

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οι αγρότες επιχείρησαν να εισέλθουν στο κτίριο το οποίο το έχει διμοιρία των ΜΑΤ. Ο δρόμος μπροστά από το υπουργείο Ανάπτυξης θυμίζει πεδίο μάχης, ενώ πολλά από τα τζάμια του υπουργείου έσπασαν.





Είχε προηγηθεί η ρίψη ντοματών και άλλων αγροτικών προϊόντων, αλλά και καπνογόνων, εναντίον της διμοιρίας των ΜΑΤ που είναι παραταγμένη έξω από το κτίριο του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης, πέταξαν αγρότες από την Κρήτη ο οποίοι βρίσκονται από νωρίς το πρωί συγκεντρωμένοι στην πλατεία Βάθη. 



Νωρίτερα, στο κυνήγι... πήραν αγρότες από την Κρήτη διμοιρία των ΜΑΤ μόλις πληροφορήθηκαν ότι οι αστυνομικές δυνάμεις απέκλεισαν στην πλατεία Καραϊσκάκη αγροτικό γεμάτο προϊόντα... 

Οι αγρότες οι οποίοι ήταν συγκεντρωμένοι στην οδό Μάρνη μπροστά από την είσοδο του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης ειδοποιήθηκαν με ντουντούκα και άλλοι τρέχοντας και άλλοι με πολύ γοργό βήμα έφτασαν ταχύτατα στον χώρο όπου είχε αποκλειστεί το Ι.Χ με τα αγροτικά προϊόντα.

Με το που έφτασαν στην περιοχή πήραν στο κυνήγι την ομάδα του ΜΑΤ που βρισκόταν στο σημείο, ενώ πέταξαν μπουκάλια και σε δύο περιπολικά που βιαστικά έσπευσαν να αποχωρήσουν.



Επικεφαλής των αστυνομικών δυνάμεων στην πλατεία Καραϊσκάκη είναι ο ταξίαρχος που είχε δεχθεί παρατηρήσεις από την πρώην πρόεδρο της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου έξω από το κτίριο του κοινοβουλίου.



Δείτε τις  εικόνες


Το πρωί και συγκεκριμένα, λίγα λεπτά μετά τις 08:30 οι αγρότες της Κρήτης έφτασαν με πορεία έξω από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης στην οδό Αριστοτέλους. 

Αρχικά επικράτησε ένταση όταν ζήτησαν από τις αστυνομικές δυνάμεις να τους επιτρέψουν να αποκλείσουν συμβολικά για κάποιο χρονικό διάστημα το κτίριο.

Ο επικεφαλής των αστυνομικών δυνάμεων ζήτησε μικρή χρονική παράταση προκειμένου να ενημερώσει για τις προθέσεις των αγροτών.  Οι εκπρόσωποί τους πάντως σε κάθε τόνο ξεκαθάρισαν ότι πρόκειται για συμβολική κίνηση.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive