Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2016

Ο "ΓΟΛΓΟΘΑΣ" ΤΩΝ ΠΟΥΛΗΜΕΝΩΝ ΒΟΛΕΥΤΩΝ ΣΥΡΙΖΑ. ΤΟΥΣ ΚΡΑΖΟΥΝ, ΤΟΥΣ ΦΤΥΝΟΥΝ & ΤΟΥΣ ΒΑΡΑΝΕ ΟΠΟΥ ΒΡΕΘΟΥΝ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥΣ. ΔΕΙΤΕ ΤΑ 10 ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΟΡΓΗΣ

Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ αντιμέτωποι με την κοινωνική κατακραυγήΑκινητοποίησαν τον βουλευτή  Καματερό στην Κω - Επεισόδιο με τον βουλευτή Αραχωβίτη στην Σπάρτη - Οργισμένοι αγρότες διέκοψαν εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στο Αμύνταιο - Άγριο κράξιμο στην Φρόσω Καρασαρλίδου στο μπλόκο Ημαθίας κ.λ.π. Ενώ οι πιέσεις απέναντι στην κυβέρνηση εντείνονται, η οργή των πολιτών για το προσφυγικό και το αγροτικό αυξάνεται και πλέον εκδηλώνεται με επιθέσεις και προπηλακισμούς κατά βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ.... Τα επεισόδια ανάμεσα σε πολίτες και βουλευτές της κυβέρνησης έχουν γίνει καθημερινό φαινόμενο τον τελευταίο μήνα όπως φαίνεται από τα παρακάτω βίντεο στα οποία καταγράφονται περιστατικά που σημειώθηκαν σε διάφορες περιοχές της χώρας, με αφορμή τις αποφάσεις της κυβέρνησης για το ασφαλιστικό, αλλά και το θέμα των hotspot, που έχει ανάψει «φωτιές» στην χώρα.

Ο αγροτικός κόσμος καθώς και οι κάτοικοι των νησιών και των περιοχών όπου αναμένεται να δημιουργηθούν τα κέντρα φιλοξενίας μεταναστών εμφανίζονται εξαγριωμένοι και δεν χάνουν ευκαιρία να εκφράσουν τα αισθήματά τους στα μέλη της κυβέρνησης, ακόμη κι αν κάποιες φορές φτάνουν στα άκρα.
Επιθέσεις, αποδοκιμασίες, γιουχαρίσματα, αποκλεισμοί, σημειώνονται σχεδόν σε καθημερινό επίπεδο στην ελληνική επαρχία που «βράζει».
Χθες, πολίτες στην Κω ακινητοποίησαν σε καφετέρια τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ηλία Καματερό, ενώ την Κυριακή στο Αμύνταιο αγρότες με τα τρακτέρ τους, διέκοψαν ομιλία- εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ. Την ίδια ημέρα στην Σπάρτη αγρότες διέκοψαν εκδήλωση που μιλούσε ο βουλευτής Λακωνίας του ΣΥΡΙΖΑ Σταύρος Αραχωβίτης.
Λίγες ημέρες νωρίτερα, την 1η Φεβρουαρίου, υπήρξε ένταση με αγρότες σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ για το ασφαλιστικό στο Αγρίνιο, ενώ στα Χανιά αγρότες αποδοκίμασαν άγρια ξανά τον Σταύρο Αραχωβίτη.
Στις 26 Ιανουαρίου η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Φρόσω Καρασαρλίδου δέχθηκε τα πυρά των αγροτών στο μπλόκο Ημαθίας, ενώ στις 23 Ιανουαρίου οι αγρότες στο μπλόκο της Νίκαιας στη Λάρισα έδιωξαν κακήν κακώς τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκο Παπαδόπουλο και Θεόδωρο Παραστατίδη.

Δείτε τα βίντεο με τις επιθέσεις και τους προπηλακισμούς βουλευτών      

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive