Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2016

ΚΟΥΪΖ: Ποιοι είναι τώρα οι γερμανοτσολιάδες;


Φανταστείτε επί Σαμαρά να είχαμε νατοϊκή ναυτική δύναμη με επικεφαλής τους Γερμανούς να... πλέει στο Αιγαίο τι θα γινόταν. Θα είχαν ξεσηκωθεί, τουλάχιστον, σε όλα τα νησιά οι… καπετάνιοι της Αριστεράς για να κάνουν ανταρσία. Δυστυχώς όμως συμβαίνει με επικεφαλής των ΕΔ τον Καμμένο που ούρλιαζε για την εθνική κυριαρχία και του λιμενικού τον Δρίτσα που δεν ήθελε το ΝΑΤΟ. Μιλάμε για την αποθέωση του χιούμορ της ζωής και της ιστορίας....

Είναι η πρώτη φορά στην ιστορία του αμυντικού στρατιωτικού οργανισμού που αναλαμβάνει ανάλογη αποστολή και σίγουρα ήρθε για να μείνει.
Το ΝΑΤΟ δεν κάνει ολιγοήμερες κρουαζιέρες. Ποτέ δεν έκανε. Το ΝΑΤΟ ήρθε για να μείνει και να καλύψει την ανεπάρκεια της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ να υπερασπιστεί την εθνική ακεραιότητα και την ασφάλεια της πατρίδας μας.
Την ίδια ώρα ο Πάνος Καμμένος σε μια επίδειξη πολιτικής γελοιοποίησης αφιερώνει τη σημερινή απόφαση του ΝΑΤΟ για ανάπτυξη δυνάμεων με γερμανική ναυτική διοίκηση στο Αιγαίο, στα παλικαριά που χάθηκαν τα ξημερώματα. Χωρίς Ντροπή. χωρίς αιδώ.
Και δεν σταματά εδώ. Ως άλλος Κώστας Σημίτης, ευχαριστεί το ΝΑΤΟ για την παρουσία του στην Ελλάδα.
Άλλα… γιατί ακριβώς το ευχαριστεί;
Μήπως δεν ήταν μόνο το θέμα της διαχείρισης των προσφυγικών ροών στο τραπέζι, αλλά η πιθανότητα ενός θερμού επεισοδίου, οξυνόταν επικίνδυνα;
Το σίγουρο είναι ένα:
Ένα ζήτημα αστυνομικής προστασίας συνόρων, μετατρέπεται σε στρατιωτική επιχείρηση με την παρουσία της βορειοατλαντικής συμμαχίας, με γερμανική ναυτική διοίκηση.
Και σε αυτήν την περίπτωση, τα δεδομένα αλλάζουν..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive