Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2016

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ. Αναχώρησε -με τις ΕΥΧΕΣ ΟΛΩΝ των Ελλήνων- για Βοστώνη η Ντένια Παράσχη -Τι επισημαίνει το Ωνάσειο


ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΕΡΘΕΙΣ ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΥΓΕΙΑ. ΚΑΛΟ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΑΣ. Ο ΘΕΟΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ !!...

Πολλοί οι πιθανοί κίνδυνοι για την Ντένια Παράσχη κατά τη διάρκεια μιας μεταφοράς στο εξωτερικό, σύμφωνα με το Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο. Η κοπέλα είχε εισαχθεί στο νοσοκομείο και μετά τις εξετάσεις προτάθηκε στην οικογένεια περαιτέρω βιοψία, κάτι που αρνήθηκαν, πιθανόν για να μη χαθεί πολύτιμος χρόνος από τη θεραπεία της.  Ολόκληρη η ανακοίνωση του νοσοκομείου...«Η ασθενής Διονυσία Παράσχη εισήχθη στο Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο στις 25/1/2016 καθώς σε υπερηχογράφημα που πραγματοποιήθηκε στο Νοσοκομείο μας διαπιστώθηκε μεγάλη συλλογή περικαρδιακού υγρού και αυξημένες πιέσεις στη δεξιά κοιλία.
Ο απεικονιστικός έλεγχος που πραγματοποιήθηκε, ανέδειξε μάζα στο μεσοθωράκιο που πίεζε την πνευμονική αρτηρία και επεκτεινόταν μέχρι την αορτή.
Στην ασθενή προτάθηκε η διενέργεια βιοψίας με βελόνη και καθοδήγηση από αξονικό τομογράφο για να καθοριστεί ο ιστολογικός τύπος της μάζας. Η ασθενής αρνήθηκε τη διενέργεια της βιοψίας και ζήτησε να μεταφερθεί σε νοσοκομείο των ΗΠΑ.
Της εξηγήθηκαν οι πιθανοί κίνδυνοι μιας τέτοιας μεταφοράς και συστήθηκε, εφ’ όσον η ίδια και η οικογένειά της το απαιτούσαν, η μεταφορά να πραγματοποιηθεί σύμφωνα με τους κανόνες των αεροπορικών εταιρειών και με τη συνοδεία ιατρού.
Σήμερα η ασθενής αναχώρησε από το Νοσοκομείο. Της ευχόμαστε καλή επιτυχία και γρήγορη ανάρρωση.
Από το Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive