Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2016

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΖΩΗΣ Η ΝΤΕΝΙΑ. ΦΕΥΓΕΙ ΓΙΑ ΒΟΣΤΩΝΗ



Σύμφωνα με πληροφορίες  η Ντένια Παράσχη το κορίτσι από την Ζάκυνθο που πάσχει από την σπάνια μορφή του καρκίνου της καρδιάς, ξεκινάει το ταξίδι της ελπίδας για την Αμερική. O αδελφός της Ντένιας Παράσχη: «Η αναμονή μας σκοτώνει είμαστε ακόμη εδώ…»...
 Όπως μάθαμε πριν από λίγα λεπτά υπέγραψαν όλοι οι γιατροί του Ωνασείου και έδωσαν το πράσινο φως, μετά από αναμονή 24 ωρών, για να φύγει η Ντένια από την Ελλάδα και να ταξιδέψει ή με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος ή σε ειδικά διαμορφωμένη θέση της εταιρείας Lufthansa, προκειμένου να φτάσει με ασφάλεια και σιγουριά στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Βοστώνης, όπου την περιμένουν οι γιατροί. Στο Ωνάσειο είναι όλα έτοιμα και το κορίτσι μας από λεπτό σε λεπτό θα είναι έτοιμη να μεταβεί στην Αμερική μαζί με κάποια στενά συγγενικά της πρόσωπα.  «Η ελπίδα ξαναγεννήθηκε χάρις τον κόσμο, τους απλούς ανθρώπους και τα social media. Σας ευχαριστούμε όλους! Όλη μας η οικογένεια είναι βαθιά συγκινημένη και χαρούμενη που η Ντένια μας θα ταξιδέψει στο εξωτερικό, με την ελπίδα να γυρίσει υγιής!», αυτό είπε ο αδερφός της Ντένιας σε μία προσπάθεια να ευχαριστήσει από καρδιάς όλο τον κόσμο, αλλά και να διατηρήσει την ψυχραιμία του, καθώς η συγκίνηση τον είχε κυριεύσει.  Όλα καλά λοιπόν για το χαμογελαστό κοριτσι από την Ζάκυνθο, που της ευχόμαστε ολόψυχα να πάνε όλα καλά και να γυρίσει πίσω δυνατή και υγιής! Οι ευχές όλων των Ελλήνων την ακολουθούν!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive