Σάββατο 2 Ιανουαρίου 2016

Τραγωδία στην Εθνική οδό Πατρών - Κορίνθου: 8 τραυματίες σε ένα παράξενο ατύχημα!

Τραγωδία στην Εθνική οδό Πατρών - Κορίνθου: 8 τραυματίες σε ένα παράξενο ατύχημα!
Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε περίπου στις 10 περίπου το πρωί στου Σαββάτου στη νέα Εθνική Οδό Πατρών-Κορίνθου και συγκεκριμένα στο ύψος της Ακράτας και στο ρεύμα προς Αθήνα. Οκτώ τραυματίες είναι ο απολογισμός! Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ένας οδηγός κινούνταν στο ρεύμα με κατεύθυνσης προς την Πάτρα κι έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του. Το όχημα πέρασε...
στο αντίθετο ρεύμα, πάνω και από τη διαχωριστική νησίδα και συγκρούστηκε με όχημα στο οποίο επέβαιναν 8 άτομα! Το τροχαίο ατύχημα έγινε στο 157ο χιλιόμετο, ανάμεσα σε Ακράτα και Διακοπτό.
Φωτό από patrastimes.gr
Έχουν τραυματιστεί ελαφρά οι δύο οδηγοί και άλλα 6 άτομα, τα οποία επέβαιναν στο δεύτερο όχημα. Αυτό κινούνταν με κατεύθυνση προς Κόρινθο. Ανάμεσα στους τραυματίες είναι και δύο παιδιά.
Οι πληροφορίες αναφέρουν πως είναι καλά στην υγεία τους οι επιβάτες και των δύο οχημάτων, παρά τον τραυματισμό τους. Tην προανάκριση για τα αίτια του ατυχήματος έχει αναλάβει η τροχαία αυτοκινητοδρόμων Κορινθίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive