Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2015

Σοβαρή εμπλοκή στις μεταφορές λόγω της κλειστής σιδηροδρομικής γραμμής απο λαθρομετανάστες με τα Σκόπια

Κρούει τον κώδωνα του κινδύνου με επιστολή της η διοίκηση του Εμποροβιομηχανικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης (ΕΒΕΘ), προς τους αρμόδιους υπουργούς εξαιτίας των σοβαρών προβλημάτων που έχουν δημιουργηθεί στις μεταφορές εμπορευμάτων λόγω των κλειστών σιδηροδρομικών γραμμών στα σύνορα με τα Σκόπια. Η επιστολή...
απευθύνεται στον αναπληρωτή υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Νικόλαο Τόσκα, τον υπουργό Υποδομών, Χρήστο Σπίρτζη και τον αναπληρωτή υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής, Ιωάννη Μουζάλα. Το ΕΒΕΘ υπογραμμίζει -μεταξύ άλλων- ότι εξαιτίας του παρατεταμένου αποκλεισμού της σιδηροδρομικής γραμμής Σκοπίων-Θεσσαλονίκης, από τους πρόσφυγες, δημιουργούνται τεράστια προβλήματα ακόμη και για τις μεταποιητικές επιχειρήσεις. Όπως υποστηρίζει το ΕΒΕΘ, ο τελευταίος συρμός εισήλθε στην Ελλάδα στις 18 Νοεμβρίου και «έκτοτε δεν κατέστη δυνατό να κινηθούν άλλοι συρμοί προς τη Θεσσαλονίκη», ενώ συμπληρώνει ότι «ήδη βρίσκονται παγιδευμένοι 18 συρμοί στο έδαφος της FYROM, έμφορτοι εμπορευμάτων και πρώτων υλών». Μάλιστα για κάποιους το πρόβλημα είναι τόσο σοβαρό, αφού ορισμένες επιχειρήσεις διατρέχουν τον κίνδυνο της διακοπής της παραγωγής λόγω ελλείψεων ή καθυστερημένων αφίξεων των πρώτων υλών.

1 σχόλιο:

  1. μετα και το κλεισιμο των συνορων ελλαδας-σκοπιων πλεον και επισημα την ελλαδα ουσιαστικα την τελειωνουν και την σβηνουν,μετατρεπεται σε χαλιφατο-λαθροχαβουζα και failed state:

    Γ. Μουζάλας: Οι πρόσφυγες της Ειδομένης θα επιστρέψουν στην Αθήνα

    http://www.capital.gr/story/3085069/g-mouzalas-oi-prosfuges-tis-eidomenis-tha-epistrepsoun-stin-athina

    http://www.capital.gr/story/3085169/mouzalas-tha-epistrepsoun-stin-athina-oi-prosfuges-pou-einai-egklobismenoi-stin-eidomeni

    ''Έχουμε ξεκινήσει μια εκστρατεία να τους πάρουμε (σ.σ. τους πρόσφυγες) από την Ειδομένη και να τους φέρουμε στην Αθήνα....Έχουμε δομές να τους φιλοξενήσουμε. Ελπίζω η λύση που θα δώσουμε να είναι αξιοπρεπής"

    ο επομενος στην σειρα ποσο πιο καθαρα να το πει ο ανθρωπος οτι δεν θελουν να υπαρχουν κλειστα συνορα,και οπως ειπαμε ολοι τους(τσιπρας,αβραμοπουλος,μουζαλας,πακης,τοσκας κλπ...)στο ιδιο μηκος δεν θελουν φρουριο και φραχτες αλλα ανοιχτα συνορα για να γινουμε πραγματικα σκλαβοι των εισβολεων:

    Δημ. Βίτσας: "Τα σύνορα μας είμαστε ικανοί να τα φυλάμε μόνοι μας"

    http://www.capital.gr/story/3085304/dim-bitsas-ta-sunora-mas-eimaste-ikanoi-na-ta-fulame-monoi-mas

    ''Κατανοούμε πλήρως και το επιτελούμε συγχρόνως ότι δεν υπάρχει διαδικασία αποτροπής σε ότι αφορά πρόσφυγες και μετανάστες. Εκεί θα εξαντλούμε το ανθρωπιστικό μας καθήκον"

    θαυμαστε τωρα και χαρειτε τους μαιμου προσφυγες οι πακιστανοαφγανοκουρδοιρανομπαγκλαντεσιανοι,ο πολιτισμος των λαθροεισβολεων με μια πολιτεια ανημπορη να αντιδρασει(μερος εβδομο):

    Στην εισαγγελία προσφεύγει η τοπική κοινότητα Ειδομένης

    http://www.capital.gr/story/3085137/stin-eisaggelia-prosfeugei-i-topiki-koinotita-eidomenis

    '' έχουν σημειωθεί κρούσματα κλοπών από αυλές σπιτιών- "κλέψανε ακόμη και φιάλη υγραερίου"- ενώ σε μία περίπτωση, μετανάστες διέρρηξαν σπίτι...βλέπουμε συνέχεια να ξηλώνουν ακόμα και ξύλινα περβάζια για να τα κάψουν και να ζεσταθούν...Πολλές φορές, μετανάστες μεθούν και μπαίνουν στις αυλές ζητώντας φαγητό και τουαλέτα"

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive