Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2015

ΠΟΙΟΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΑΡΧΗΓΟ ΣΤΗ Ν.Δ.; ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΗ, ή ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΙΤΗΣΗ & ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΤΟΥΣ & ΜΕΤΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ!!



Το Καταστατικό του κόμματος, είναι σαφές και ορίζει ότι: «δικαίωμα ψήφου για την εκλογή του Προέδρου έχουν όλα τα μέλη του Κόμματος, καθώς και όσοι εγγραφούν ως μέλη κατά τη διάρκεια της εκλογικής διαδικασίας» (…), «με αίτηση που υποβάλλεται στο εκλογικό τμήμα στο οποίο προσέρχεται το υποψήφιο νέο μέλος για να ψηφίσει». Και ΜΕΤΑ ψηφίζει!!...
Οι αρμοδιότητες της Κ.ΕΦ.Ε. περιορίζονται σε διαδικαστικά ζητήματα, αφού σύμφωνα με το Καταστατικό, συγκαλείται από τον πρόεδρό της που είναι ex officio ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής Ανδρέας Παπαμιμίκος, και καθορίζει, με απόφασή της:
*την προθεσμία και τη διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων για το αξίωμα του Προέδρου του Κόμματος, 

*την προθεσμία και την διαδικασία για την υποβολή και εκδίκαση ενστάσεων κατά υποψηφιοτήτων, καθώς και 

*τη διαδικασία για την ανακήρυξη των υποψηφίων. 

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η ανακήρυξη των υποψηφίων θα γίνει σε περίπου δέκα ημέρες, ενώ οι κάλπες για την εκλογή θα στηθούν στα μέσα Νοεμβρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive