Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2015

Βίντεο: Η στιγμή που ανατινάσσεται η πρώτη ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ γυναίκα - καμικάζι της Ευρώπης

Bίντεο - ντοκουμέντο από τη στιγμή της έκρηξης στο διαμέρισμα στο Σαν Ντενί, στο οποίο ταμπουρώθηκαν ο Αμπντελχαμίντ Αμπαούντ και η Χάσνα Αϊτμπουλαχσέν έφεραν στη δημοσιότητα τα πρακτορεία ABC και Daily Mail. Στο ερασιτεχνικό βίντεο, το οποίο φαίνεται να έχει γυριστεί από ένοικο σε απέναντι κτίριο, απεικονίζεται ξεκάθαρα η στιγμή της έκρηξης της πρώτης γυναίκας καμικάζι στην Ευρώπη. Σύμφωνα με πληροφορίες...
που μεταδίδουν διεθνή μέσα ενημέρωσης από τη σφοδρότατη έκρηξη, η Αϊτμπουλαχσέν κυριολεκτικά έγινε κομμάτια με το κεφάλι της να εκτοξεύεται από το παράθυρο και τη σπονδυλική της στήλη να προσγειώνεται σε περιπολικό. Στο βίντεο εμφανίζονται οι δεσμίδες φωτός από τα όπλα των αστυνομικών που "σαρώνουν" το χώρο του διαμερίσματος, ενώ ακούγονται συνεχείς πυροβολισμοί. Την ίδια στιγμή, ο ήχος της έκρηξης και μια "μπάλα φωτιάς" βγαίνει από το παράθυρο. Είναι η στιγμή που η 26χρονη βάζει τέλος στη ζωή της, πυροδοτώντας τα εκρηκτικά, με τα οποία ήταν ζωσμένη.

Τα τελευταία λόγια της γυναίκας - καμικάζι

Το βίντεο που έδωσε πρώτο στη δημοσιότητα το τηλεοπτικό δίκτυο TFI καταγράφει τις αρχές να ρωτούν τη γυναίκα καμικάζι που βρίσκεται το αγόρι της, εννοώντας τον Αμπτελαχίμ Αμπαούντ. Εκείνη τους απαντά ότι δεν είναι το αγόρι της και ακούγεται η έκρηξη από την ενεργοποίηση του εκρηκτικού μηχανισμού με τον οποίο είχε ζωστεί.
Στην συνέχεια ακούγονται πυροβολισμοί, πιθανότατα πρόκειται για ανταλλαγή πυρών μεταξύ των αστυνομικών και των υπόπτων που κρύβονταν στο διαμέρισμα στο Σεν Ντενί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive