Ο Έλληνας κάθε χρόνο καταναλώνει 300.000 τόνους χοιρινό κρέας εκ των οποίων όμως εισάγουμε τους 190.000. Λίγοι είναι αυτοί που γνωρίζουν πως το ελληνικότατο σουβλάκι μας, είναι εισαγωγής αφού οι εταιρίες που προμηθεύουν τα σουβλατζίδικα με κρέας έχουν ως έδρα τους...
την Δανία, τη Γερμανία και την Ολλανδία. Ετησίως ξοδεύεται μισό δις ευρώ για εισαγωγή χοιρινού κρέατος.
ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΝΑ ΦΑΩ ΣΟΥΒΛΑΚΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ .
ΑπάντησηΔιαγραφή