Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2015

ELVIS! ΒΕΛΓΙΚΟ ΛΥΚΟΣΚΥΛΟ. ΤΟΝ ΠΑΤΗΣΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ, ΓΛΥΤΩΣΕ, ΨΑΧΝΕΙ ΓΙΑ ΣΠΙΤΙ

ELVIS! ΒΕΛΓΙΚΟ ΛΥΚΟΣΚΥΛΟ
Για τον Elvis ψάχνουμε σπιτάκι.

 
Αλλά, ΖΗΤΕΙΤΑΙ έστω ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ με τα έξοδα πληρωμένα από εμάς.
Πραγματικά έχουμε φτάσει στο απροχώρητο οικονομικά. Έχουμε εξαντληθεί. Πρέπει να βρεθεί ένας χώρος για τον Έλβις. Δε μπορούμε πλέον να πληρώνουμε την πανσιόν του. Δε θέλουμε να τον επανεντάξουμε , ύστερα απ΄όσα πέρασε και ύστερα απ΄όσα κάναμε γι΄αυτόν. Βοηθήστε μας με κοινοποιήσεις να βρεθεί έστω μια φιλοξενία με τα έξοδα πληρωμένα από εμάς. 
Το "Βιογραφικό" του...
15/7/2015
Σήμερα ο ELVIS έκανε επαναληπτικές εξετάσεις μετά την ολοκλήρωση της θεραπείας του για ερλίχεια και είναι ΥΓΙΕΣΤΑΤΟΣ!!!
Εξακολουθεί να ψάχνει σπίτι.
Δυστυχώς είναι σε πανσιόν, της οποίας τα έξοδα δε μπορούμε πλέον να καλύψουμε, καθώς η νοσηλεία και η θεραπεία του κόστισαν αρκετά. Εξάλλου έχουμε πολλά περιστατικά.

Ζητάμε να προωθήσετε τον ELVIS για να μην επανενταχθεί. Δεν θα τα καταφέρει στο δρόμο. Είναι κρίμα μετά από όσα πέρασε και αφού βγήκε νικητής από το τροχαίο που είχε, να γυρίσει στο δρόμο. Δεν ξέρει να ζει αδέσποτος και η επανένταξή του θα είναι καταστροφική.

10/7/2015

Βοηθήστε τον Elvis να βρει ένα σπίτι. Εγκαταλείφθηκε , χτυπήθηκε από αυτοκίνητο και σώθηκε από θαύμα. Δε μπορούμε να τον κρατήσουμε άλλο σε πανσιόν. Τα έξοδα είναι πολλά. Δεν θέλουμε να τον επανεντάξουμε, αλλά δε μπορούμε να τον κρατήσουμε περισσότερο....
Ήδη τα περιστατικά που φροντίζουμε είναι πολλά και τα έξοδα για τη θεραπεία και τη νοσηλεία του Elvis με κόπο τα καλύψαμε.
*******************************************************************
22/6/2015
ELVIS! ΒΕΛΓΙΚΟ ΛΥΚΟΣΚΥΛΟ
Ο Elvis, είναι ένα Βέλγικο Λυκόσκυλο που εγκαταλείφθηκε στην Αυλίδα.
Βρέθηκε σε ένα χωράφι χτυπημένος σοβαρά από αυτοκίνητο. Μεταφέρθηκε σε κλινική όπου νοσηλεύτηκε & βγήκε νικητής.
Toν Elvis κανείς δεν τον αναζήτησε. Ούτε έχει τσιπάκι, ενώ δηλώθηκε η εύρεσή του στο Αστυνομικό Τμήμα. Από πληροφορίες που συλλέξαμε, καθώς ψάξαμε στην περιοχή μήπως κάποιος τον έχασε, μάθαμε ότι τριγυρνούσε λίγες ημέρες πριν το ατύχημά του στη γειτονιά ολομόναχος.
Είναι 4 περίπου ετών, φιλικός πολύ με τους ανθρώπους & πεθαίνει για χάδια. Σου χτυπάει με το μυτάκι του το χέρι για να τον χαϊδέψεις & να νιώσει τη στοργή που έχασε μετά την εγκατάλειψη.
Έχει εμβολιαστεί και αποπαρασιτωθεί. Είναι αρνητικός σε Καλααζάρ, αλλά έχει ερλίχεια για την οποία κάνει σε λίγες ημέρες ολοκληρώνει τη θεραπεία του & θα γίνει καλά.
Με τα άλλα σκυλιά θέλει λίγο το χρόνο του μέχρι να τα συνηθίσει και να τα αποδεχτεί.
Είναι εξαιρετικός φύλακας & πολύ ανθρωποκεντρικός. Μπορεί να ζήσει άνετα σε σπίτι με κήπο, αρκεί να έχει προστασία, φροντίδα και συντροφιά.
Προσωρινά φιλοξενείται σε πανσιόν, αλλά δυστυχώς δε μπορεί να παραμείνει για πολύ διότι τα έξοδα είναι πολλά & δεν υπάρχει εκ μέρους μας η δυνατότητα.
Αν κάποιος ενδιαφέρεται για τον υπέροχο αυτό κύριο, παρακαλούμε να τηλεφωνήσει στο 6932650569. Βρίσκεται στην Αυλίδα (Εύβοια), αλλά μεταφέρεται στις γύρω περιοχές και Αθήνα.
Θα δοθεί με συμβόλαιο υιοθεσίας & με microchip η τοποθέτηση του οποίου θα βαρύνει το νέο κηδεμόνα.
**************************************
ΒΡΕΘΗΚΕ ΧΤΥΠΗΜΕΝΟ ΒΕΛΓΙΚΟ ΛΥΚΟΣΚΥΛΟ ΣΤΗΝ ΑΥΛΙΔΑ
Τον ψάχνει κάποιος;
Μας ειδοποίησαν χθες (31/5/2015) αργά το βράδυ για ένα Βέλγικο Λυκόσκυλο που ήταν χτυπημένο στην Παραλία Αυλίδας Ευβοίας, έξω από το φυτώριο ΧΑΤΖΗΣΤΡΑΤΗΣ.
Πήγαμε στο σημείο, όπου αντικρίσαμε αυτό το σκυλάκο, να πονάει και να βαριανασαίνει.
Αμέσως τον μεταφέραμε στην κλινική ΝΙΚΟΛΕΝΤΖΟΣ-ΚΑΠΕΛΕΡΗΣ, που παρά το γεγονός ότι ήταν κλειστά (Κυριακή βράδυ, 10:00), ο γιατρός ανταποκρίθηκε άμεσα.
Έγινε ακτινογραφία όπου διαπιστώθηκε κάταγμα λεκάνης, ενώ το ζώο είχε αιματουρία και αιμορραγία από το στόμα και ακολούθησε υπέρηχος .
Θα υπάρχει διαρκής ενημέρωση για την πορεία της υγείας του. Προς το παρόν νοσηλεύεται και αναμένουμε....
Δεν έχει microchip, ενώ φοράει δερμάτινο καφέ (ξεβαμμένο) λουράκι με αγκράφα μεταλλική χωρίς στοιχεία. Είναι μαύρος με κάποιες ξανθιές ανταύγειες γύρω από τα μάτια και στο υπόλοιπο κορμί του.
Πολύ φιλικός και υπομονετικός, δεν αντέδρασε στο ελάχιστο παρά το γεγονός ότι πονούσε αφόρητα.
Όποιος γνωρίζει κάτι για το σκυλάκι παρακαλούμε να επικοινωνήσει μαζί μας. 

Τηλ. Επικοινωνίας 6932650569

1 σχόλιο:

  1. κοιταξτε να δειτε πολυ γλυκος ο ελβις ευχομαι να βρει σπιτι και γρηγορα
    για να μην εχει ασχημο τελος.εγω επειδή μενω σε διαμερισμα,λεω να παρω
    τον αδωνι,που είναι μικρόσωμος αρα είναι οικονομικος.Θα τον ταιζω
    ξηρη τροφη για να μην τα κανει μεσα στο διαμερισμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive