Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2015

Γυμνή η Ευγενία. ΦΩΤΟ



Μία όμορφη νεαρή γυναίκα ξαπλώνει γυμνή δίπλα σ έναν άντρα, ένα συννεφιασμένο πρωινό του Οκτώβρη, μετά από μία νύχτα πάθους. 
Η συγκεκριμένη περιγραφή ανήκει...

σ’ έναν πίνακα εξαιρετικής ομορφιάς, ο οποίος θα δημοπρατήθηκε στο Electra Palace της Θεσσαλονίκης. 
Μπορεί ο πίνακας αυτός και η δημοπρασία του να μην αποτελούσαν είδηση υπό κανονικές συνθήκες. Στη συγκεκριμένη περίπτωση όμως υπάρχουν δύο στοιχεία που κάνουν το θέμα εξαιρετικά ενδιαφέρον.



Σύμφωνα με το ρεπορτάζ που διαβάσαμε στον "Ελεύθερο Τύπο", δημιουργός του συγκεκριμένου πίνακα είναι ο Θεόδωρος Μανωλίδης, πρώην σύζυγος της Ευγενίας Μανωλίδου.  Οσο για τη γυμνή γυναίκα που απεικονίζεται στον πίνακα; Μοιάζει εκπληκτικά - αν δεν είναι - με την Ευγενία Μανωλίδου και σύζυγο του βουλευτή κ. Αδωνη Γεωργιάδη. Ο Θεόδωρος Μανωλίδης, σύμφωνα με το δημοσίευμα, αρνείται να αποκαλύψει ποιο είναι το ζευγάρι κι αν η γυναίκα είναι η Ευγενία Μανωλίδου, αν και οι ομοιότητες είναι προφανείς.
Η δημοπρασία γίνεται από τον οίκο έργων τέχνης Hellenic Auctions και πρόκειται για μία αριθμημένη μεταξοτυπία, πιστό αντίγραφο του έργου που φέρει την αυθεντική υπογραφή του ζωγράφου.
Ο πίνακας δημιουργήθηκε το 1995 όταν ο Θεόδωρος Μανωλίδης είχε παντρευτεί την 20χρονη τότε Ευγενία Καραγιαννίδου. Κανείς δεν γνωρίζει αν η Ευγενία έχει ενημερωθεί για τη δημοπρασία κι αν θα επιχειρήσει να αγοράσει τον πίνακα προκειμένου να πέσει στα χέρια κάποιου φανατικού θαυμαστή. 
http://www.real.gr/

2 σχόλια:

  1. τι την βαλατε αυτην την δαχτυλα,δεν διαβασατε τα σχετικα αρθρα της Δωρας Τσαμπαζη στον oneman.gr,
    oταν η γυναικα εχει ασχημα δαχτυλα ποδιων,και της Eιρηνης Αρβανιτη στο queen.gr,με τιτλο,ποδια
    στο παρμπρίζ,απλα αηδιαστικο και επικινδυνο.,για αυτό μην μας λετε για αυτην την δαχτυλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΑ ΗΜΙΓΥΜΝΗ ΧΟΡΕΥΕ ΤΟ ΣΠΑΓΓΑΤΟ ΚΑΙ ΟΛΟΓΥΜΝΗ ΔΟΚΙΜΑΖΕ ΤΟ ΤΣΙΜΠΟΥΚΑΤΟ ...

    ΕΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ : ΤΥΧΕΡΟΙ ΟΙ ΠΑΛΑΜΟΚΡΟΥΣΤΕΣ ΤΗΣ ΝΟΥ -ΤΟΣΟ -ΔΟΥΛΑΣ ...
    ΘΑ ΑΠΟΛΑΥΣΟΥΝ ΤΟ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΖΕΥΓΟ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΤΑΣΕΙΣ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive