Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2015

ΣΥΣΣΙΤΙΟ ΜΙΣΟΥΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΣΠΑΓΚΟΡΑΜΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΠΕΡΙΣΣΟΥ

lathr-saisitio

Γράφει ο Αντίοχος
Όταν η (προ διετίας παρανόμως και αντισυνταγματικώς αποκλεισμένη από κάθε είδους κρατική χρηματοδότηση…) Χρυσή Αυγή επέστρεφε τα χρήματα της κρατικής χρηματοδότησης στους Έλληνες που είχαν ανάγκη, οι καθεστωτικές και οι κομμουνιστικές (αυτές οι δύο έννοιες ταυτίζονται απολύτως…) πατσαβούρες έκαναν λόγο για «συσσίτια μίσους».
Τώρα όμως, που  το… τιμημένο κουκουέ –μακρύ χέρι του σάπιου μεταπολιτευτικού συστήματος...
και πιστό όργανο των διεθνών τυράννων- δίνει κάτι ψίχουλα μόνο για λαθρομετανάστες, δε μιλάει καμία παλιοκουφάλα για «μίσος» και τα τοιαύτα.
Έτσι, οι ροπαλοφόροι του ΠΑΜΕ –οι οποίοι κατά περιόδους χρησιμοποιούνται από το καθεστώς και ως… φύλακες της βουλής κι έχουν κυριολεκτικά διαπρέψει στο καθήκον τους αυτό- μοίρασαν τα εξής: «80 κουβέρτες, 20 κούτες με βασικά είδη διατροφής, νερά και αγαθά ατομικής υγιεινής», στους πρόσφυγες και λαθρομετανάστες που έχουν τακτοποιηθεί στο χώρο του παλαιού αεροδρομίου στο Ελληνικό.
(ΥΓ): Η προσφορά, προσφορά και η τσιγγουνιά, τσιγγουνιά! 520 είναι οι πρόσφυγες και λαθρομετανάστες, 80 κουβέρτες τους έδωσαν οι αθεράπευτα σπαγκοραμμένοι! Μια κουβέρτα για κάθε 6-7 άτομα! Όσο για τις κούτες με τα «βασικά είδη διατροφής», είχαν μέσα… φρυγανιές και παξιμάδια!

1 σχόλιο:

  1. ΠΑΡΑΠΑΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΟΤΙ ΔΗΛΑΔΗ "Χρυσή Αυγή επέστρεφε τα χρήματα της κρατικής χρηματοδότησης στους Έλληνες που είχαν ανάγκη,"
    ΕΥΘΗΝΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΑΥΤΗ ΟΤΙ ΔΗΛΑΔΗ ΣΑΚΟΥΛΑΚΙΑ ΜΕ ΝΤΟΜΑΤΟΥΛΕΣ, ΑΓΓΟΥΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΠΑΤΑΤΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΡΟ ΤΗΣ ΔΙΑΚΟΠΗΣ, ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΩΣ;
    ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ ΛΙΓΑΚΙ;
    ΥΠΗΡΞΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΛΥ ΠΡΟ ΑΥΤΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΠΕΣΤΡΕΦΑΝ ΤΟ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ ΤΗΣ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΩΣ ΜΕ ΕΚΑΤΟΝΤΑΣΕΣ ΤΟΝΝΟΥΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ, ΔΙΑΝΟΜΗ ΕΝΔΥΜΑΤΩΝ, ΩΣ ΚΑΙ ΣΗΜΑΙΩΝ ΣΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΟΡΤΕΣ. ΚΑΙ ΗΣΑΝ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΒΛΑΚΕΣ ΟΤΑΝ ΕΠΕΣΤΡΕΨΑΝ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΤΕΒΡΟΧΘΗΣΑΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΙΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΗΚΕΙ ΤΩΡΑ Η ΤΗΝ ΚΕΦΑΛΗ ΚΥΨΑΣΑ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.
    ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΜΙΛΩ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΡΟΪΔΟ ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΟΠΟΥ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΚΑΠΗΛΕΥΟΝΤΑΙ ΤΡΙΤΟΙ ΚΑΤΑ ΤΡΟΠΟΝ ΑΙΣΧΡΟΤΑΤΟΝ ΚΑΙΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ!
    ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΗΣ ΚΑΙ ΜΗ ΞΑΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΣ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΧΑΡΙΣΤΟ ΛΑΟ. ΔΕΝ ΤΟ ΑΞΙΖΕΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive