Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2015

8 στόχοι τζιχαντιστών με 20 επιθέσεις έπληξαν τα Sukhoi 24 - ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΒΙΝΤΕΟ από Drone


Του Στρατή ΜαζίδηΕίκοσι αεροπορικές επιθέσεις εξαπέλυσε σήμερα η Ρωσική Πολεμική Αεροπορία σε βάρος θέσεων των τζιχαντιστών. Συγκεκριμένα ο εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου άμυνας, Igor Konashenkov δήλωσε: «Σήμερα η Ρωσική Πολεμική Αεροπορία επέφερε χειρουργικά χτυπήματα σε οκτώ θέσεις των τζιχαντιστών της ISIL στη Συρία. Συνολικά πραγματοποιήθηκαν είκοσι επιθέσεις. Ως αποτέλεσμα, όπλα, δεξαμενές καυσίμων και στρατιωτικός εξοπλισμός επλήγησαν.... Τα κέντρα επικοινωνίας και συνεργασίας της ISIL στα βουνά καταστράφηκαν ολοσχερώς».
Ωστόσο οι ΗΠΑ και το Συριακό Παρατηρητήριο για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα που εδρεύει στο Λονδίνο και διάκειται αρνητικά στη Δαμασκό, υποστηρίζουν ότι τα ρωσικά μαχητικά έπληξαν και θέσεις αναρτών της αντιπολίτευσης.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο FSA, η ένοπλη πτέρυγα της συριακής αντιπολίτευσης, υπήρξε ο πρώτος διδάξας στις φρικαλεότητες και τους αποκεφαλισμούς ενώ επί μακρόν και έως τις αρχές του 2014 συνεργαζόταν στενά στη βόρεια Συρία με την εξτρεμιστική αλλά ακόμη περιορισμένου δυναμικού σε μαχητές, ISIL.
Ακολουθεί εντυπωσιακό βίντεο από μη επανδρωμένο αεροσκάφος που έχει καταγράψει τα χτυπήματα των Sukhoi 24 Fencer.



Ακολουθούν επίσης βίντεο από τις επιθέσεις της Συριακής Πολεμικής Αεροπορίας στη Darayya.









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive