Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2015

Τετ α τετ Τσίπρα- Μεϊμαράκη στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου - Εκτενές ρεπορτάζ. ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ



ΦΩΤΟ: "Τα παιδιά, τα παιδιά, τα φιλαράκια τα καλά". ΒΙΝΤΕΟ>>
Τυχαία συνάντηση, μακριά από τις κάμερες, στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου είχαν ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας και ο πρόεδρος της ΝΔ, Βαγγέλης Μεϊμαράκης. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, οι δυο πολιτικοί αρχηγοί, συναντήθηκαν στην αίθουσα VIP...
του αεροδρομίου, καθώς η πτήση του κ. Μεϊμαράκη, έφτασε στο Ηράκλειο Κρήτης, την ώρα που ο κ. Τσίπρας περίμενε την δική του πτήση για  να αναχωρήσει.  Ο κ.  Μεϊμαρακης, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΕΡΤ, όταν ενημερώθηκε για την παρουσία του κ. Τσίπρα στο αεροδρόμιο, θέλησε να τον συναντήσει. «Οφείλαμε να του πούμε καλό ταξίδι» είπε ο κ. Μεϊμαράκης στους δημοσιογράφους που τον ρώτησαν, δεν θέλησε ωστόσο να τον συνοδεύσουν οι κάμερες. Χαμόγελα, χειραψίες, συζήτηση μακριά από τα... περίεργα αυτιά. Συνέβη καταμεσούσης της προεκλογικής περιόδου στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου όταν το πρωί της Τρίτης ο Αλέξης Τσίπρας "έπεσε πάνω" στον Βαγγέλη Μεϊμαράκη!

Τι κι αν ενόψει των εκλογών οι δυο πολιτικοί αρχηγοί ανταλλάσσουν καρφιά ή και ύβρεις πολλές φορές; Τι κι αν στη μάχη για την ψήφο λένε και μια κουβέντα παραπάνω; 

Όταν ήρθαν τετ α τετ στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου μεσ' την καλή χαρά. Ο λόγος για τον "ψευτράκο, πονηρούλη και χαρούμενο" (όλα ατάκες του Βαγγέλη Μεϊμαράκη) Αλέξη Τσίπρα και τον "προσωρινό" (όπως χαρακτηρίζει τον αντίπαλό του ο Αλέξης Τσίπρας) Βαγγέλη Μεϊμαράκη. 
Φωτογραφία: Facebook / Νατάσα Γιάμαλη - Δημοσιογράφος ΑυγήςΦωτογραφία: Facebook / Νατάσα Γιάμαλη - Δημοσιογράφος Αυγής
Φωτογραφία: Facebook / Νατάσα Γιάμαλη - Δημοσιογράφος ΑυγήςΦωτογραφία: Facebook / Νατάσα Γιάμαλη - Δημοσιογράφος Αυγής
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και ο πρόεδρος της ΝΔ συναντήθηκαν στην αίθουσα VIP του αεροδρομίου του Ηρακλείου. Ο ένας έφτασε (Μεϊμαράκης) ο δεύτερος έφευγε (Τσίπρας). Όταν ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας ενημερώθηκε ότι στην αίθουσα των VIP βρισκόταν ο πρώην πρωθυπουργός, έσπευσε να τον συναντήσει. "Α ναι, πάω να τον δω", είπε.

Μάλιστα, ο φωτογραφικός φακός (της ΝΔ) τους "έπιασε" να συνομιλούν μπροστά σε ένα παράθυρο, σοβαροί σοβαροί αυτή τη φορά. Να έλεγαν για το ενδεχόμενο συνεργασίας μετά τις εκλογές; Να έλεγαν για το πως θα συνεχίσουν την προεκλογική περίοδο; Να προσπαθούσε ο Μεϊμαράκης να πείσει τον Τσίπρα να συναινέσει σε έναν Μεγάλο Συνασπισμό μετά τις 20 Σεπτεμβρίου; 
Φωτογραφία: Γραφείο Τύπου Νέας ΔημοκρατίαςΦωτογραφία: Γραφείο Τύπου Νέας Δημοκρατίας
Φωτογραφία: Γραφείο Τύπου Νέας ΔημοκρατίαςΦωτογραφία: Γραφείο Τύπου Νέας Δημοκρατίας

"Είμαστε Κρητικοί και η κρητική φιλοξενία φημίζεται. Έτσι αφού ο κ.Τσίπρας βρέθηκε στην Κρήτη, πήγαμε και του ευχηθήκαμε καλό ταξίδι" είπε ο κ. Μειμαράκης σύμφωνα με το FlashNews. Σε ερώτηση για το τί συζήτησε με τον τέως πρωθυπουργό απάντησε "Τώρα πολλά ρωτάτε".

Παρόντες στη συνάντηση των δυο ανδρών ήταν η Ντόρα Μπακογιάννη, ο Μανώλης Κεφαλογιάννης, η Όλγα Κεφαλογιάννη και ο Λευτέρης Αυγενάκης, μεταξύ άλλων. 

Σε δηλώσεις του για την περιοδεία που ξεκινά στην Κρήτη, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας τόνισε: "Είναι μεγάλη μου χαρά και συγκίνηση, που βρίσκομαι στα πάτρια εδάφη, στην Κρήτη, στο νομό Ηρακλείου. Όπως ξέρετε, η καταγωγή μου είναι από εδώ. Και είμαι ιδιαίτερα συγκινημένος από την υποδοχή των φίλων μας, οι οποίοι ανεξαρτήτως ποιο κόμμα προτιμούν, μας αγαπούν, είναι φίλοι μας και πιστεύω ότι θα μας προτιμήσουν σε αυτή την εκλογική διαδικασία. Είναι χαρά μου, επίσης, που συνοδεύομαι από όλους τους Κρήτες βουλευτές, από τους βουλευτές που έχουν δώσει μάχη, εδώ στην Κρήτη, για τις αρχές μας, για τις αξίες μας, για τη μεγάλη φιλελεύθερη δημοκρατική παράταξη. Και έτσι θα συνεχίσουμε. Σας ευχαριστώ πολύ"
.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive