Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2015

Βόμβα στους ΑΝΕΛ

Untitled

Τα προβλήματα στο εσωτερικό της νέας κυβέρνησης δεν άργησαν να κάνουν την εμφάνιση τους. Συγκεκριμένα, βουλευτές απειλούν ότι θα πράξουν τα δέοντα εάν αδικηθούν. Σίγουρη ήταν για τον Νίκο Νικολόπουλο η υπουργοποίηση του, κάτι που όπως φαίνεται δεν βρήκε σύμφωνο τον Αλέξη Τσίπρα μιας που δεν ικανοποίησε το αίτημα του...

"Άμα δεν με θέλετε εσείς μία, δεν σας θέλω δύο εγώ, Γνωρίζεις ότι μαζί τα βάλαμε με τα λιοντάρια και δεν φοβήθηκα ποτέ τις απειλές ούτε τις αγωγές τους. Επίσης ξέρεις καλά ότι ποτέ δεν ζήτησα ανταλλάγματα και δεν εξάρτησα τη συμμετοχή μου στον αγώνα από οποιαδήποτε θέση. Όμως οφείλετε να δώσετε μια απάντηση προς τους ψηφοφόρους μου και προς τους Έλληνες Χριστιανοδημοκράτες που τους κάλεσα να σας εμπιστευθούν" τόνισε χαρακτηριστικά σε συνάντηση που είχε με τον πρωθυπουργό , τον Νίκο Παππά και τον Αλέκο Φλαμπουράρη.
Με υπόσχεση ότι θα προταθεί για β' αντιπρόεδρος βουλής, έφυγε ο Νικολόπουλος και τα πνεύματα ηρέμησαν. Για το τέλος, φαίνεται ότι είπε στον Πάνο Καμμένο, ότι αν αδικηθεί θα παραμείνει ΚΟ των ΑΝΕΛ και θα καταψηφίζει ακόμα και τα κρίσιμα νομοσχέδια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive