Δευτέρα 3 Αυγούστου 2015

Κέρκυρα: 65χρονος καυγάδισε με νεαρό και... τον τρύπησε με καμάκι!

Κέρκυρα: 65χρονος καυγάδισε με νεαρό και... τον τρύπησε με καμάκι!

Παραλίγο τραγωδία στην περιοχή Γουβιά της Κέρκυρας. Νεαρός καβγάδισε με ηλικιωμένο συγχωριανό του που βρισκόταν στην αυλή του σπιτιού του και εκείνος του επιτέθηκε με… καμάκι ψαροντούφεκου.
Ειδικότερα, ο 23χρονος αιφνιδιάστηκε όταν είδε τον 65χρονο να αρπάζει το καμάκι και δεν πρόλαβε να αντιδράσει. Έτσι, δέχθηκε το χτύπημα στην κοιλιακή χώρα και σωριάστηκε αιμόφυρτος στο έδαφος....

Αμέσως διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας, όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου, ενώ ο δράστης έσπευσε να εξαφανιστεί. Οι αστυνομικοί της Ασφαλείας που έκαναν έρευνα στο σπίτι του, κατάσχεσαν το καμάκι ως πειστήριο.  Ωστόσο, λίγες ώρες αργότερα, ο 65χρονος παραδόθηκε στην Ασφάλεια, συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας που του άσκησε δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive