Δευτέρα 3 Αυγούστου 2015

Σοκ και φρίκη: 32χρονος αναρτούσε γυμνές φωτογραφίες και βίντεο ανήλικης στα Social Media

Σοκ και φρίκη: 32χρονος αναρτούσε γυμνές φωτογραφίες και βίντεο ανήλικης στα Social Media
Στη σύλληψη ενός 32χρονου άνδρα ο οποίος ανήρτησε στο διαδίκτυο γυμνές φωτογραφίες ανήλικου κοριτσιού σε δημόσιο προφίλ σε χώρο μέσου κοινωνικής δικτύωσης. Ειδικότερα, ο δράστης αναρτούσε υλικό παιδικής πορνογραφίας και συνελήφθη από αστυνομικούς του τμήματος Προστασίας Ανηλίκων της διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, μετά από καταγγελία ανήλικης. Ο 32χρονος, που διατηρούσε σχέσεις κατά το παρελθόν με την ανήλικη...
ανάρτησε γυμνές φωτογραφίες και βίντεο της κοπέλας σε δημόσιο προφίλ που δημιούργησε σε χώρο κοινωνικής δικτύωσης.Το συγκεκριμένο προφίλ, αρχικά έφερε δικό του ψευδώνυμο, αλλά στην πορεία το μετονόμασε, χρησιμοποιώντας στοιχεία της κοπέλας, ενώ σε άλλο λογαριασμό που δημιούργησε κοινοποίησε τον αριθμό του κινητού της τηλεφώνου, με αποτέλεσμα η ανήλικη να δέχεται ενοχλήσεις. Εις βάρος του δράστη σχηματίστηκε δικογραφία για τα αδικήματα της πορνογραφίας ανηλίκων, της παράνομης βίας, της απειλής, της εξύβρισης και της παράβασης του νόμου περί προστασίας των προσωπικών δεδομένων και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive