Τρίτη 28 Ιουλίου 2015

Ανεβάζουν σε σελίδα στο facebook χωρίς ίχνος ντροπής τα «κατορθώματά» τους. Αγγλοι μέθυσοι «κομμάτια» στην Κέρκυρα. ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ

Εικόνες ντροπής που συνοδεύονται από εξαιρετικά δυσμενή σχόλια κάνουν τον γύρο του κόσμου, δυσφημίζοντας ένα από τα πιο γνωστά διεθνώς τουριστικά θέρετρα της χώρας, τον Κάβο της Κέρκυρας. ΑΠΟ ΤΗ ΓΙΟΥΛΗ ΣΤΑΡΙΔΑ...
Μερικές από τις σκηνές δείχνουν νεαρούς Βρετανούς που συμμετέχουν σε ομαδικά όργια, κοιμούνται όπου βρουν λιώμα από το ποτό, κείτονται αναίσθητοι στα πεζοδρόμια ή μεταφέρονται από φίλους τους σε άθλια κατάσταση στο νοσοκομείο για πλύση στομάχου!
Αν και οι κάτοικοι διαμαρτύρονται χρόνια τώρα για τα έκτροπα που συμβαίνουν στην περιοχή τους και ζητούν να ληφθούν μέτρα, οι νεαροί τουρίστες όχι μόνο δεν πτοούνται, αλλά αντίθετα... καμαρώνουν για τα «κατορθώματά» τους! Μάλιστα, μετά το reality «What happens in Kavos», που είχε προβληθεί στη Βρετανία το 2013 ξεσηκώνοντας θύελλα αντιδράσεων, τώρα οι φαν του Κάβου έφτιαξαν και σελίδα στο facebook, όπου ανεβάζουν φωτογραφίες από τις εξωφρενικές γελοιότητές τους!
Ο εμπνευστής

Εμπνευστής της σελίδας, που φέρει τον τίτλο: «Turns out Kavos was ready for you», είναι ένας Aγγλος, ο οποίος τα τελευταία χρόνια ζει και εργάζεται στον Κάβο. Αρχικά ο Σίλβερ Λέιντλοου δημιούργησε το προφίλ για να κάνει τους συμπατριώτες του να νιώσουν ντροπή για τα έκτροπα στα οποία επιδίδονται κατά τη διάρκεια των διακοπών τους στο νησί. Oμως, προς έκπληξη ακόμη και του ίδιου, οι νεαροί όχι μόνο δεν ένιωσαν ντροπή, αλλά αντίθετα άρχισαν να ανεβάζουν και οι ίδιοι φωτογραφίες που προκαλούν το κοινό αίσθημα, θεωρώντας ότι κάνουν κάτι σπουδαίο! Γι' αυτούς φαίνεται ότι αποτελεί «παράσημο» η φωτογραφία τους λιώμα πάνω σε μηχανές ή ενώ είναι πεσμένοι πάνω από τη λεκάνη μιας τουαλέτας!
Οι φωτογραφίες είναι τραβηγμένες μέρα και νύχτα, σε δωμάτια ξενοδοχείων, δρόμους, νοσοκομεία, τουαλέτες και παραλίες, καθώς οι Βρετανοί τουρίστες σωριάζονται όπου βρουν έπειτα από κατανάλωση λίτρων αλκοόλ! Σε πολλές από αυτές δεν διστάζουν να κάνουν ακόμη και tag τους εαυτούς τους γεμάτοι περηφάνια. Ως χθες η σελίδα Turns out Kavos was ready for you είχε περισσότερα από 15.000 likes!

Εικόνες ντροπής με Βρετανούς που βρίσκονται σε ημιλιπόθυμη κατάσταση έπειτα από μεθύσι. Κάποιοι γελούν ακόμα και με φίλους τους πάνω σε φορεία, ενώ νεαρές κοπέλες διασκεδάζουν σε άσεμνες πόζες:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive