Τρίτη 28 Ιουλίου 2015

ΑΥΤΟΣ είναι ο Σαουδάραβας πρίγκιπας που κόβει βόλτες στα ελληνικά νησιά

Με μια υπερπολυτελή θαλαμηγό «οργώνουν» τις τελευταίες ημέρες το Αιγαίο ο δισεκατομμυριούχος πρίγκιπας της Σαουδικής Αραβίας Φαχάντ μπιν Σουλτάν μπιν Αμπντουλαζίζ Αλ Σαούντ και οι εκλεκτοί καλεσμένοι του που συμμετέχουν στην κρουαζιέρα. ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΖΙΝΑ ΑΡΒΑΝΙΤΗ...
Ο γιος του δεύτερου διαδόχου του θρόνου έφτασε το πρωί της Παρασκευής στη Χρυσή και, έπειτα από ολιγόωρη στάση, κατευθύνθηκε προς το Λουτρό των Σφακίων. Οπως ήταν φυσικό, η εντυπωσιακότατη θαλαμηγός (μήκους 82 μέτρων) ήταν αδύνατο να περάσει απαρατήρητη. Πολύ σύντομα η είδηση ότι ο πρίγκιπας βρίσκεται στο νησί έκανε τον γύρο της Κρήτης.
Η θαλαμηγός, που ονομάζεται «Sarafsa» και εξαιτίας των διαστάσεών της θυμίζει περισσότερο επιβατηγό πλοίο παρά πολυτελές γιοτ, φιλοξενεί στενούς φίλους του Σαουδάραβα καθώς επίσης μεγάλο αριθμό υπηρετικού προσωπικού αλλά και μελών της ασφαλείας. Μετά την Κρήτη, επόμενοι σταθμοί είναι η Σαντορίνη και οι Σπέτσες και οι διακοπές στα ελληνικά νησιά συνεχίζονται.
Ο πρίγκιπας Φαχάντ είναι κυβερνήτης της σαουδικής επαρχίας Ταμπούκ, ενώ είναι ιδρυτής και πρόεδρος τόσο του πανεπιστημίου που φέρει το όνομά του όσο και ενός νοσοκομείου, το οποίο επίσης ονομάζεται «Φαχάντ μπιν Σουλτάν». Ο πατέρας του απεβίωσε το 2011, αφήνοντάς του περιουσία που αγγίζει τα 270 δισεκατομμύρια δολάρια, αλλά και την υπερπολυτελή θαλαμηγό με την οποία ο γιος του πραγματοποιεί την κρουαζιέρα στο Αιγαίο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive