Τρίτη 7 Ιουλίου 2015

Μέχρι και την Τετάρτη κλειστές οι τράπεζες

Μέχρι και την Τετάρτη κλειστές οι τράπεζεςΜετά τη σύσκεψη στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους των διοικήσεων των τραπεζών, υπό την πρόεδρο της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών Λούκα Κατσέλη και με τη συμμετοχή του υπουργού αναπληρωτή Οικονομικών, Δημήτρη Μάρδα αποφασίστηκε να παραταθεί με υπουργική απόφαση για δύο ακόμα ημέρες (Τρίτη-Τετάρτη) η τραπεζική αργία.Σημειώνουμε ότι κύριο θέμα της σύσκεψης είναι επανεξέταση της κατάστασης στο ελληνικό πιστωτικό σύστημα και στη συνέχεια αναμένεται η έκδοση νέας Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου. Η κα Λούκα Κατσέλη επεσήμανε...
ότι θα εκτιμηθεί και η σημερινή απόφαση της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας αναφορικά με την παροχή ρευστότητας στο ελληνικό τραπεζικό σύστημα και ανάλογα θα κριθεί, εάν θα αλλάξουν οι αποφάσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive