Τρίτη 7 Ιουλίου 2015

Η... ακόρεστη Αντζελίνα Τζολί. Στο ρόλο της πολυσυζητημένης Μεγάλης Αικατερίνης της Ρωσίας.

«Τσαρίνα» ετοιμάζεται να γίνει η Αντζελίνα Τζολί. Η χολιγουντιανή σταρ μετά την Ολυμπιάδα, τη μητέρα του Μεγάλου Αλεξάνδρου στην ομώνυμη ταινία του Ολιβερ Στόουν, σε νέο ρόλο.
ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΙΑ ΓΙΑΠΑΛΑΚΗ
Θα υποδυθεί την πανίσχυρη και κατά κάποιους νυμφομανή Αικατερίνη τη Μεγάλη, ένα δράμα που αναφέρεται στη σκανδαλώδη ερωτική ζωή της Ρωσίδας αυτοκράτειρας. 
Ο ρόλος αυτός ήταν ένα όνειρο που γίνεται αληθινό για την Τζολί, η οποία αγόρασε τα δικαιώματα από το best-seller «Catherine the Great and Potemkin:...
The Imperial love Affair» του Βρετανού ιστορικού Σάιμον Σέμπακ Μοντεφιόρε. Το βιβλίο αναφέρεται ίσως στη μεγαλύτερη ιστορία αγάπης της αυτοκράτειρας με τον ευγενή, στρατιωτικό και πολιτικό Γκριγκόρι Ποτέμκιν, γεμάτη ίντριγκες, σεξ, αγάπη και δύναμη. Ο συγγραφέας δήλωσε ενθουσιασμένος που η Τζολί επέλεξε το πρώτο βιβλίο του, για το οποίο δούλεψε με πολλή αγάπη. «Η Αικατερίνη είναι η απόλυτη φεμινίστρια ηρωίδα. Νιώθω πολύ ασφαλής που θα την υποδυθεί η Αντζελίνα» δήλωσε. Η Τζολί, που έχει την παραγωγή, δεν αποκάλυψε αν θα σκηνοθετήσει την ταινία, ενώ είναι επίσης ασαφές αν η προσαρμογή του βιβλίου θα είναι κινηματογραφικό φιλμ ή τηλεταινία.
Η Μεγάλη Αικατερίνη ανέβηκε στον θρόνο το 1762, μετά τη δολοφονία του συζύγου της τσάρου Πέτρου ΙΙΙ. Ο Ποτέμκιν ήταν ένας από τους συνωμότες και οι εχθροί της Αικατερίνης δεν έπαψαν να υποστηρίζουν ότι είχε εμπλακεί και εκείνη στη δολοφονία του τσάρου. Τα 27 χρόνια της βασιλείας της θεωρούνται χρυσή εποχή στην ιστορία της Ρωσίας, ενώ ιστορία έγραψαν οι ερωτικές σχέσεις της απελευθερωμένης σεξουαλικά αυτοκράτειρας με αμέτρητους άνδρες. Οι εχθροί της την αποκαλούσαν νυμφομανή.

Ο μεγάλος έρωτάς της όμως ήταν με τον Ποτέμκιν, με τον οποίο απολάμβανε μυστική ερωτική ζωή στη σάουνα των χειμερινών
ανακτόρων στην Αγία Πετρούπολη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive