Δευτέρα 20 Ιουλίου 2015

Βόλος: Συνελήφθη απ` "άνθρωπος" -λέμε τώρα- για άγριο βασανισμό σκύλου. Τον έσερνε με την μοτοσυκλέτα του.

Βόλος: Συνελήφθη για άγριο βασανισμό σκύλου
Στη σύλληψη ενός 59χρονου άνδρα για το βασανισμό ενός ζώου, προχώρησαν χθες αστυνομικοί, μετά από μήνυση που υπέβαλαν σε βάρος του η πρόεδρος του Φιλοζωικού Σωματείου Βόλου «Κόσμος και Φύση», καθώς και μια γυναίκα που έπεσε στην αντίληψή της ο βασανισμός. Η πρόεδρος του Φιλοζωικού Σωματείου, Φλωρίκα Τσιρογιάννη, στις 11.30 το πρωί της Κυριακής ενημερώθηκε από μια κυρία ότι άγνωστος άνδρας έσερνε έναν σκύλο που είχε δεμένο με αλυσίδα στο μηχανάκι του. Μάλιστα ο δρόμος, απ' όπου πέρασε, είχε γεμίσει αίμα και εμετό από το άτυχο ζώο....
 Σύμφωνα με το magnesianews.gr, στη συνέχεια ο 59χρονος κατέβηκε από το μηχανάκι, τον πήρε συρόμενο από το κολάρο και μετά από 200 μέτρα τον παράτησε, όπως παρατήρησε η κοπέλα που τον ακολούθησε με το αυτοκίνητό της. Η γυναίκα που αντιλήφθηκε τον βασανισμό του ζώου τηλεφώνησε στην Άμεση Δράση, επί τόπου πήγαν αστυνομικοί που συνέλαβαν τον δράστη, ενώ η κοπέλα που το αντιλήφθηκε έδωσε κατάθεση. Η πρόεδρος του Σωματείου μετέφερε τον σκύλο σε κτηνίατρο που είναι συμβεβλημένος με το δήμο Βόλου, ώστε το βασανισμένο ζώο να πάει στο καταφύγιο αδέσποτων ζώων. Ο σκύλος έχει καμμένες και τις τέσσερις πατούσες, με αποκολλημένο το δέρμα του πέλματος, τα νύχια του έσπασαν και μερικά είναι μέσα στο δέρμα του. Ο δράστης αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα στον εισαγγελέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive