Δευτέρα 20 Ιουλίου 2015

Μετά απο 7 μήνες, έρχονται ΞΑΝΑ "σπίτι" τους απο την .. αριστερή πόρτα, οι Τοκογλύφοι - Εγκληματίες Τροϊκανοί που γίναν 4 !!.

Η τρόικα και πάλι στην Αθήνα μετά από 7 μήνες
Επιστροφή και πάλι στα ελληνικά προβλήματα, στα υπουργεία ετοιμάζονται να κάνουν σήμερα οι τεχνοκράτες των δανειστών. Παλαιοί γνώριμοι οι περισσότεροι, αλλά και με πολλά νέα πρόσωπα,   επιστρέφουν στην Ελλάδα για να ολοκληρώσουν το έργο που άφησαν ημιτελές πίσω τους, όταν διακόπηκαν οι τεχνικές διαπραγματεύσεις στην Αθήνα και υποκαταστάθηκαν από το Brussels Group. Με την συμφωνία που δέχτηκε την 12η Ιουλίου η κυβέρνηση, έδωσε την ευκαιρία στη παλιά Τρόικα να επιστρέψει την Δευτέρα για επιτόπιους έλεγχους στην χώρα μας, συνεπικουρούμενη όμως πλέον και από ένα ακόμα πρόσωπο εκ μέρους του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας(ESM)...
ο οποίος και θα διαδραματίσει πρωταγωνιστικό ρόλο στο τρίτο χρηματοδοτικό πρόγραμμα για την Ελλάδα.
Αρχικά τα τεχνικά κλιμάκια αναμένονται να καταφτάσουν στο Γενικό Λογιστήριο, για μία πρώτη επισκόπηση της κατάστασης στην ελληνική οικονομία, μετά τη γενική καταστροφή από το κλείσιμο των τραπεζών και τα capital controls. Τις αμέσως επόμενες μέρες θα  κάνουν και την εμφάνισή τους οι νέοι εκπρόσωποι από κάθε θεσμό. Οι διαπιστώσεις τους θα οδηγήσουν στο νέο τριετές Πρόγραμμα και τα μέτρα που θα το συνοδεύουν.
Οι επικεφαλής των ελεγκτών έχουν πάνω από χρόνο να έρθουν στη χώρα μας, αφού η προηγούμενη κυβέρνηση είχε μεταφέρει τις συναντήσεις της μαζί τους στο Παρίσι, ενώ και η νέα κυβέρνηση προσπαθεί μέχρι την ύστατη στιγμή να τους κρατήσει μακριά από την Αθήνα, στις Βρυξέλες και στο Brussels Group. Και αν το δέχονταν πάντως οι δανειστές, η εμπειρία από πέρυσι το καλοκαίρι και μετά δείχνει ότι καμία συμφωνία δεν έκλεισε ποτέ με την Τρόικα, αν δεν γίνουν και οι διαπραγματεύσεις στην Αθήνα.
Εκτός από τον Ινδό, Ρίσι Γκογιάλ και τον Ιρλανδό, Ντέκλαν Κοστέλο, (που διαδέχτηκαν τον Πόουλ Τόμσεν και τον Ματίας Μορς αντίστοιχα) το νέο πρόσωπο που θα πατήσει πόδι στην Αθήνα θα είναι ο Γερμανός, Ράσμους Ρέφερ και ως επικεφαλής του κλιμακίου της ΕΚΤ, Κλάους Μαζούχ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive