Πέμπτη 30 Ιουλίου 2015

ΑΥΤΗ είναι η πιο αστεία - αποτυχημένη κλοπή της χρονιάς. ΒΙΝΤΕΟ

H πιο αστεία - αποτυχημένη κλοπή της χρονιάς
Μία από τις πιο αστείες κλοπές που έχουν καταγραφεί ποτέ σε κάμερα, με τον Ρώσο να χρησιμοποιεί χολυγουντιανά κόλπα και στο τέλος να... αποτυγχάνει. Το βίντεο από κάμερα ασφαλείας κοσμηματοπωλείου αγγίζει τα όρια του τραγελαφικού. Ο ήρωάς μας προφανώς έχει δει πολλές αμερικάνικες ταινίες, και η συμπεριφορά του μέσα στον χώρο είναι αντίστοιχη ενός... Τομ Κρουζ στο Mission Impossible. Σέρνεται στο έδαφος, ξεβιδώνει και μετατοπίζει ράφια, σκεπάζεται με μια κουβέρτα αλουμινίου και γενικά κάνει τα πάντα για να...
μην περάσει απαρατήρητος. Και να προσφέρει πολύ γέλιο στους θεατές που βλέπουν την προσπάθειά του.
Μία προσπάθεια δε που μετά από τόση ώρα δεν κατάφερε να στεφθεί με απόλυτη επιτυχία. Αφού ενώ μετά από όλα αυτά κατάφερε να κατεβάσει το πανάκριβο κολιέ που είχε στο μάτι, φεύγοντας του... έπεσε.
Η αστυνομία το βρήκε στο πάτωμα μαζί με αρκετά αποτυπώματά του αλλά και μια καθαρή εικόνα του προσώπου του καθώς σε κάποια στιγμή του είχε φύγει η μάσκα. Παρ' όλα αυτά του αξίζουν πραγματικά συγχαρητήρια, γιατί προσφέρει λίγα λεπτά καθαρού γέλιου σε όλο το Διαδίκτυο που τον έχει ήδη ανακηρύξει ως τον κλέφτη της χρονιάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive