Τετάρτη 1 Ιουλίου 2015

Η ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΣΑ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ. Του Ντίνου Μπάνου

Ελληνίδες και Έλληνες,
παρατηρώντας τα τεκταινόμενα τους τελευταίους έξη μήνες και ιδιαίτερα μετά την απώλεια της εξουσίας τους, οι κ.κ. Βενιζέλος και Σαμαράς και οι βουλευτές των κομματικών σχηματισμών τους, συνεπικουρούμενοι από τον Στ. Θεοδωράκη και τους βουλευτές του, κυριολεκτικά λύσσαξαν από το κακό τους και κινούνται στο Κοινοβούλιο σαν λιοντάρια στο κλουβί. Ακόμη και οι ομιλίες τους ομοιάζουν περισσότερο με βρυχηθμούς αγρίων ζώων, παρά με ανθρώπινες φωνές… Η συμπεριφορά τους προς τους βουλευτές της κυβέρνησης, δεν θυμίζει διόλου Αντιπολίτευση, καθότι κάνουν στην κυριολεξία ότι θέλουν και όπως το θέλουν. Μιλούν υβριστικά και με περιφρόνηση, ενίοτε και απειλητικά, προς τα στελέχη της κυβέρνησης και ιδιαίτερα προς την πρόεδρο της Βουλής, την οποία δεν χάνουν ευκαιρία να χλευάσουν και να επιπλήξουν σαν ανάξια πρόεδρο Βουλής.
Επί κεφαλής σε αυτό το πρωτοφανές νταηλίκι, πρωτοστατούν...

ο Ε. Βενιζέλος και οι Κεγκέρογλου, Λεουτσάκος, ενώ από την ΝΔ πρωτοστατεί ο δελφίνος Άδωνις Γεωργιάδης, οι επίσης δελφίνοι Μάκης Βορίδης και Κυριάκος Μητσοτάκης, ενώ ενδιαμέσως ουρλιάζει κυριολεκτικά η Σοφία Βούλτεψη, που μάλλον χάνει λάδια.
Είναι πασιφανές, ότι όλοι τους νομίζουν ότι αυτοί είναι οι κυβερνώντες και ότι ζουν ένα κακό όνειρο, που προσπαθούν να εξορκίσουν με την συμπεριφορά τους.
Προσωπικά παραξενεύομαι να εξηγήσω την μεγάλη ανοχή, την υπομονή και την ήρεμη συμπεριφορά των κυβερνώντων, απέναντι σε όλα αυτά τα απαράδεκτα που συμβαίνουν και που δίνουν την εντύπωση σαν να μην πιστεύουν ότι αυτοί είναι πλέον  οι κυβερνητικοί άρχοντες και συμπεριφέρονται σαν Αντιπολίτευση.
Το κουδούνι της προέδρου, δεν τολμάει να το αγγίξει κανείς, παρά το μεγάλο πανδαιμόνιο που δημιουργούν κάθε λίγο οι πρώην συγκυβερνώντες βουλευτές, οι οποίοι διακόπτουν όποτε και όσο θέλουν, κάθε κυβερνητικό ομιλούντα…
Και σαν να μην φτάνουν όλα αυτά, όταν παίρνουν το λόγο, εμφανίζονται άκρως προσβλητικοί και καταγγελτικοί προς τους κυβερνώντες, ζητώντας και τα ρέστα για την καταστροφή που οι ίδιοι επέφεραν στην Ελλάδα και στον λαό της, σαν να μην ήταν αυτοί που υπέγραψαν υποταγή στους ξένους δανειστές, που έφεραν τα Μνημόνια και τους Εφαρμοστικούς Νόμους στη χώρα, καταργώντας το Σύνταγμα και τους κανονισμούς του ελληνικού Κοινοβουλίου, περί νομότυπης λειτουργίας και κύρωσης των όποιων νομοσχεδίων τους, που έστειλαν τον ελληνικό λαό στην ανεργία, στην πείνα, στην ανέχεια, στη δυστυχία, στα συσσίτια των Ενοριών, στα σκουπίδια των σούπερ μάρκετ και στα ληγμένα τρόφιμα, στα χαράτσια, στους παράλογους και παράνομους φόρους, στις μειώσεις μισθών και συντάξεων, στις μαζικές απολύσεις υπαλλήλων του Δημοσίου, στα παγωμένα σχολεία της βόρειας και όχι μόνον, χώρας, στα άδεια, από προσωπικό και φάρμακα, Νοσοκομεία, στο κλείσιμο χιλιάδων μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων και το χειρότερο όλων, αρκετούς συμπολίτες μας που δεν άντεξαν όλα αυτά, στην αυτοκτονία…
Πώς είναι δυνατόν, κύριοι της Κυβέρνησης να ανέχεστε όλους αυτούς τους λυσσασμένους για Εξουσία, αυτούς που παρέδωσαν Εθνική κυριαρχία με αγγλικό δίκαιο, αυτούς που επέτρεψαν την απόδραση του Χριστοφοράκου, που έκρυψαν τη λίστα Λαγκάρντ, για να προστατέψουν τους «δικούς» τους, που προπλήρωσαν μη παραληφθέντα υποβρύχια, για να εισπράξουν μίζες, που έσβησαν οφειλές της 
Siemens
, που απαξίωσαν το προσωπικό των ενόπλων δυνάμεων, κατηγορώντας τους για εν δυνάμει πραξικοπηματίες, χάρισαν εκατομμύρια φόρων στο μεγάλο κεφάλαιο, δανειοδότησαν παράνομα ιδιοκτήτες ΜΜΕ, αλλά και τα κόμματά τους με εκατοντάδες εκατομμύρια και τόσα άλλα πολύ σοβαρά παραπτώματα, για τα οποία θα έπρεπε να κινηθούν αυτεπάγγελτα οι εισαγγελείς και αντ’ αυτού, τους επιτρέπετε να σας κουνούν το δάχτυλο, να ανεβαίνουν στο βήμα της Βουλής, χωρίς προηγουμένως να έχουν απολογηθεί για τις πράξεις τους, ιδιαίτερα τώρα, που απροκάλυπτα δηλώνουν υπερασπιστές των ξένων δανειστών μαζί με τους νεόκοπους πασοκογενείς βουλευτές του Ποταμιού και που κοινό στόχο έχουν, όπως ομολογούν και οι επί κεφαλής των ξένων δανειστών, την ανατροπή της σημερινής συγκυβέρνησής σας και την αντικατάστασή της με ανδρείκελα παρόμοιας υποταγής «στα τέσσερα», όπως οι προηγούμενοι του ΠΑΣΟΚ και ΝΔ;
Κύριοι της κυβέρνησης, αλλάξτε και σκληρύνετε τη στάση σας, διότι είναι ήδη αργά. Οι δεδομένοι εχθροί σας, εντός και εκτός χώρας, όχι μόνο καραδοκούν, αλλά έχουν προχωρήσει στο προσεκτικά σχεδιασμένο και πληρωμένο πρόγραμμα απομάκρυνσής σας, με κάθε τρόπο, από την Εξουσία, την οποία κυνηγούν με πρωτοφανή λύσσα. Ρίξτε τους λοιπόν, μπόλικη φόλα, όσο είναι ακόμα καιρός, διότι τα περιθώρια στένεψαν απελπιστικά για την Ελλάδα και τους Έλληνες, καθότι «οι καιροί ού μενετοί…»


ΝΤΙΝΟΣ ΜΠΑΝΟΣ      

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive