Τρίτη 30 Ιουνίου 2015

Ευχαριστω τη ΝΔ που μου στελνει sms να με καλεσει στην αποψινη συγκεντρωση της στο Συνταγμα



(ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗ "ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ")
Προκειμενου να υποστηριξει την προταση των Θεσμων για την καταργηση του ΕΚΑΣ, απελευθερωση κατασχεσεων μισθων και συνταξεων, παραιτερω μειωση μισθων, αυξηση της φορολογησηε του αγροτικου εισοδηματος, καταργηση της επιδοτησης πετρελαιου για τους αγροτες, αυξηση ΦΠΑ στα τροφιμα, αυξηση στο 23% του ΦΠΑ σε εστιαση και ξενοδοχεια, καταργηση μειωμενου ΦΠΑ στα νησια, μειωση 50% της επιδοτησης πετρελαιου θερμανσης, απαγορευση συλλογικων διαπραγματευσεων και απελευθερωση ομαδικων απολυσεων....
ιδιωτικοποιηση του δικτυου μεταφορας ρευματος ΑΔΜΗΕ, αφοπλισμο της χωρας μεσω της μειωσης των λειτουργικων δαπανων στην αμυνα κατα 400εκατ. (μενουν 150 εκατ.) και απολυσεις προσωπικου, προκαταβολη 100% του φορου για ολες τις επιχειρησεις και τους ελευθερους επαγγελματιες, μειωση της δαπανης κοινωνικης προνοιας, καταργηση του ελεγχου της φοροδιαφυγης μεσω θυγατρικων & offshore εταιριων ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΩ!! Ειμαι υπερ της Ευρωπαικης Ενωσης που γνωρισαμε στην δημιουργια της, της αλληλεγγυης και της οικονομικης αναπτυξης, της ευημεριας και της δημοκρατιας των εθνων-κρατων και οχι στην διαλυση που επιδιωκουν μεσω της απολυτης Γερμανοκρατιας της Ευρωπαικης Ενωσης. Με προτασεις σαν αυτη των Θεσμων θετουν την Ενωση και το νομισμα υπο αμφισβητηση εξαγριωνοντας τους ευρωπαικους λαους. Το ΟΧΙ στο ερωτημα του Δημοψηφισματος ειναι η μοναδικη ειλικρινης φιλοευρωπαικη επιλογη για την Ελλαδα.
Αλέξανδρος Χρυσανθακόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive