Τρίτη 30 Ιουνίου 2015

Νέα πρωτοβουλία από Αθήνα σε Βρυξέλλες. Δεχτείτε τις ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ θέσεις και προχωράμε



Εντονη κινητικότητα παρατηρείται στο... παρά πέντε της διαπραγμάτευσης καθώς ενεργοποιήθηκαν και πάλι οι γραμμές μεταξύ Αθήνας και Βρυξελλών, με τις πληροφορίες να επιμένουν ότι υπάρχει νέα συνολική πρόταση της ελληνικής κυβέρνησης προς τους εταίρους που θα κατατεθεί το αμέσως επόμενο διάστημα. Από το πρωί σήμερα υπάρχει έντονη κινητικότητα στην κυβέρνηση με την πρόταση Γιούνκερ, που αρχικά είχε απορριφθεί από τον κ. Τσίπρα αργά τα μεσάνυχτα χτες να αποτελεί το εναρκτήριο λάκτισμα....
για την ανάληψη πρωτοβουλίας την τελευταία στιγμή.  Για τον σκοπό αυτό ο πρωθυπουργός ανέβαλε τη συνάντησή του με τους κοινωνικούς εταίρους, ενώ αναβλήθηκε και το briefing του κυβερνητικού εκπροσώπου. Τυχόν ολοκλήρωση της πρωτοβουλίας σήμερα θα έχει ως αποτέλεσμα και την πληρωμή της δόσης προς το ΔΝΤ από την ελληνική πλευρά, αλλά και μία παράταση του προγράμματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive