Τρίτη 23 Ιουνίου 2015

Μεγάλος μάγκας ο Τσίπρας !

Οκτακόσιους Σαμαράδες στην καθισιά θέλει ο μικρός! Εκεί, που ο κόσμος άρχισε να "ξινίζει" με τη.... νέα φοροεπιδρομή που προβλέπεται, η ΝΔ υποστηρίζει συγκεντρώσεις, που, τι λένε; "Να μείνουμε στο ευρώ πάση θυσία". Αυτό δεν λέει η αντιπολίτευση;
Κι έρχεται σήμερα ο γάτος ο Αλέξης και στέλνει μια πρόταση, που περιληπτικά λέει αυτο:...
"επειδή για να πάρω συμφωνία πρέπει να βρω 8 δις, θα γ@μήσω τους πάντες στους φόρους, αλλά δεν θα μειώσω ούτε ένα ευρώ μισθούς δημοσίων υπαλλήλων".
Ξέρει ο μικρός ότι ανεβάζοντας στα ουράνια το συντελεστή φορολογίας των Α.Ε. βαθαίνεις την ύφεση, διώχνεις επιχειρήσεις, καταστρέφεις την παραγωγή, κλείνεις μαγαζιά, πετάς κόσμο στην ανεργία, αλλά ψήφο ΔΕΝ χάνεις ! Διότι ο "λαός" θα βρίζει τον επιχειρηματία που πήγε στη Βουλγαρία και καρφάκι δεν του καίγεται αν έβγαινε ή δεν έβγαινε. Δεν εισπράττει η κυβέρνηση τη δυσαρέσκεια.
Ενώ, αν μειώσεις έστω και κατά 1 ευρώ μισθό δημοσίου υπαλλήλου, την έβαψες ! Όλοι οι συνωμότες που τους ενώνει ο μισθουλάκος και η μονιμότητα, μπορούν να σε ρίξουν σε μια μέρα: με ταχύτητα αστραπής διαδίδεται σε όλο το δημόσιο ότι δεν είσαι "δικός τους" και συνωμοτικά όλοι πηγαίνουν συντεταγμένα σε νέο κόμμα, το οποίο θα διαφυλάξει τα κεκτημένα.
Γιατί λοιπόν είναι μεγάλος παίκτης ο Τσίπρας;
Γιατί πολύ απλά, θα πει στους δικούς του (που είναι κατά 90-95% δημόσιοι υπάλληλοι και συγγενείς τους και συνταξιούχοι του δημοσίου): "από σας δεν έκοψα τίποτε", 
ενώ στην αντιπολίτευση θα πει:
"τι γκρινιάζετε ρε μαλάκες; εσείς δεν διαδηλώνετε να μείνουμε πάση θυσία στο ευρώ; ε, εσάς άκουσα!!!"
Βασ.Πρ.
http://makpress.blogspot.com/

2 σχόλια:

  1. ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΕΙ Ο ΠΟΙΗΤΗΣ;;
    ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΕΙΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΕΜΠΛΕΚΟΝΤΑΙ Η ΚΟΚΚΙΝΗ, η ΓΑΛΑΖΙΑ, Η ΠΡΑΣΙΝΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥΧΡΟΜΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΙΜΟΝΟ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ.
    ΤΟΥΣ ΕΦΑΓΕ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΦΙΔΙ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σε προπαγάνδα ξεπεράσατε και την Αυριανή

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive