Τετάρτη 17 Ιουνίου 2015

Πλήθος κόσμου έξω απο τη Βουλή στο συλλαλητήριο κατά της λιτότητας

Πλήθος κόσμου έξω στο συλλαλητήριο κατά της λιτότητας
Ο λαός στην Ελλάδα μίλησε και νίκησε. Θα το κάνει ξανά με κάθε τρόπο, όσες φορές κι αν χρειαστεί. Η Δημοκρατία Δεν εκβιάζεται - Οι ζωές μας δεν ανήκουν στους δανειστές. «Παίρνουμε τη διαπραγμάτευση στα χέρια μας - Γκρεμίζουμε τη λιτότητα», είναι το σύνθημα της συγκέντρωσης που διοργανώθηκε μέσω Facebook. «Η κυβέρνηση δεν έχει άλλο δρόμο...
από το να μην αποδεχθεί την όποια συμφωνία επιχειρήσουν να της επιβάλουν, αλλά να δώσει λύση με βάση τη λαϊκή εντολή που έχει λάβει», αναφέρουν οι διοργανωτές και σημειώνουν: «Ασφαλώς, δεν πρόκειται για εύκολη απόφαση, ωστόσο είναι η μόνη που ανταποκρίνεται στο αποτέλεσμα των εκλογών της 25ης Ιανουαρίου και, κυρίως, η μόνη που υπερασπίζεται τις ανάγκες και την αξιοπρέπεια της ελληνικής κοινωνίας».
Τα πανό που έχουν ήδη αναρτηθεί στην κεντρική πλατεία της  χώρας γράφουν συνθήματα στα Ελληνικά και στα Αγγλικά, όπως «Τέλος στη Λιτότητα, Υποστηρίξτε την Ελλάδα, Αλλάξτε την Ευρώπη», «Ευρωπαίοι Πολίτες Όλοι Μαζί» και «Ούτε Βήμα Πίσω».
Εκατοντάδες άτομα κάθε ηλικίας κρατώντας πανό και πλακάτ στα χέρια διαμαρτύρονται κατά της λιτότητας έξω από το Ελληνικό Κοινοβούλιο και δηλώνουν της συμπαράστασή τους στην ελληνική κυβέρνηση.
«Η δημοκρατία δεν εκβιάζεται, η ζωή μας δεν ανήκει στους δανειστές» αποτελεί το βασικό σύνθημα της  συγκέντρωσης.
Οι διαδηλωτές αποδοκιμάζουν την σκληρή στάση των δανειστών και συμπαραστέκονται στο δύσκολο διαπραγματευτικό αγώνα της ελληνικής κυβέρνησης.
Στη συγκέντρωση έξω από τη Βουλή  βρέθηκε και ο υπουργός Εσωτερικών Νίκος Βούτσης, ο οποίος δήλωσε:
«Είμαστε ευχαριστημένοι που ένα μέρος του λαού μας στηρίζει την ελπίδα, τη ζωή και το μέλλον των παιδιών. Βρισκόμαστε εδώ για να διατρανώσουμε ότι δεν πρόκειται να οπισθοχωρήσουμε, δεν πρόκειται τις ελληνικές απαιτήσεις να τις βάλουν κάτω από το χαλί. Προσπαθούμε να κάνουμε μία έντιμη και βιώσιμη συμφωνία αλλά είμαστε αποφασισμένοι και για το "όχι" σε όλα όσα χρειαστούν».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive