Παρασκευή 26 Ιουνίου 2015

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση Τσίπρα – Μέρκελ – Ολάντ. ΦΩΤΟ

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση Τσίπρα – Μέρκελ – Ολάντ (Φωτογραφία)
Ενώ τα τεχνικά κλιμάκια επιχειρούν να συμβιβάσουν σε ένα κείμενο τις προτάσεις των θεσμών και της Αθήνας, εν όψει του Eurogroup του Σαββάτου, συνεχίζεται η διαπραγμάτευση και σε ανώτατο πολιτικό επίπεδο. Λίγο πριν από την έναρξη των εργασιών της 2ης ημέρας της Συνόδου Κορυφής, πραγματοποιήθηκε νέα συνάντηση....

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση Τσίπρα – Μέρκελ – Ολάντ (Φωτογραφία)
του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με την γερμανίδα καγκελάριο Ανγκελα Μέρκελ και τον γάλλο πρόεδρο Φρανσουά Ολάντ. Σύμφωνα με πληροφορίες η συνάντηση «κλείστηκε» αργά το βράδυ της Πέμπτης και πραγματοποιήθηκε στο γραφείο της μόνιμης γαλλικής αντιπροσωπείας στο Συμβούλιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Προσερχόμενοι για τη 2η ημέρα της Συνόδου Κορυφής, ο Αλέξης Τσίπρας, η Ανγκελα Μέρκελ και ο Φρανσουά Ολάντ δεν έκαναν δηλώσεις.
Το κλίμα που διαμορφώνεται για την Ελλάδα δεν είναι θετικό. Ήδη, κορυφαίοι ευρωπαίοι αξιωματούχοι κάνουν επίσημα λόγο για σχεδιασμό, ή και εξειδίκευση ακόμη, του Plan B για την Ελλάδα, δηλαδή της εξόδου από την ευρωζώνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive