Δευτέρα 4 Μαΐου 2015

Τι έγραψε το Χαμόγελο του Παιδιού μετά το τραγικό τέλος της 4χρονης Αννυς

Για «τραγικό τέλος» κάνει λόγο το Χαμόγελο του Παιδιού, το οποίο αναζητούσε την 4χρονη Αννυ από την πρώτη στιγμή, μετά την αποκάλυψη της φρικτής δολοφονίας της. Γράφει το Χαμόγελο σε ανακοίνωση: «Στις 04 Μαΐου 2015 ενημερωθήκαμε από την Ελληνική Αστυνομία ότι η Άννυ Μπορίσοβα δολοφονήθηκε από το φερόμενο ως βιολογικό της πατέρα, ο οποίος ομολόγησε το έγκλημά του. Αναμένονται οι επίσημες ανακοινώσεις ...
της Ελληνικής Αστυνομίας. Εξ’ αρχής τα δεδομένα μαρτυρούσαν ότι πρόκειται για ιδιαίτερα ανησυχητική εξαφάνιση, καθώς οι πληροφορίες που δίνονταν από την μητέρα ήταν ασαφείς και συγκεχυμένες. Δεδομένης της σοβαρότητας  και της έντονης ανησυχίας για την τύχη του παιδιού κρίθηκε αναγκαία η ενεργοποίηση του συστήματος Amber Alert. Συγχρόνως πραγματοποιούνταν συντονισμένες έρευνες της αστυνομίας, οι οποίες κατέληξαν στην τραγική είδηση και δυστυχώς επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι μας.Αξίζει να αναφερθεί ότι η εξαφάνιση της μικρής Άννυ προκάλεσε την έντονη κινητοποίηση των πολιτών, οι οποίοι επικοινωνούσαν με την «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» είτε δίνοντας πληροφορίες είτε θέλοντας να δηλώσουν την αγωνία και το ενδιαφέρον τους για το παιδί». Η Ομάδα του Χαμόγελου ανήρτησε και αυτό το μήνυμα που συγκλονίζει:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive