Σάββατο 25 Απριλίου 2015

ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ. Τηλεφωνική ΦΑΡΣΑ Σ.Xίου στην εκπρόσωπο των ΑΝ.ΕΛ Μ.Χρυσοβελώνη! Παρουσιάζεται ως Παναγιωτόπουλος, ψηφοφόρος των ΑΝΕΛ και ζητάει ΔΙΟΡΙΣΜΟ! (βίντεο)

h4p0l1gcΣκηνές απείρου κάλλους έζησε χθες το διαδικτυακό  “ΜΑΚΕΛΕΙΟ”. Ο Στέφανος Χίος μετά τις αποκαλύψεις με τις καταγγελίες για τους διορισμούς τόσο των  συνεργατών όσο και της κόρης της κυρίας Χρυσοβελώνης, εκπροσώπου τύπου των ΑΝ.ΕΛ, έκανε φάρσα στην πρώην βουλευτίνα του κόμματους του Πάνου Καμμένου, προκειμένου να ζητήσει διορισμό και δουλειά. “Είδα δυο τρεις διορισμούς στο διαδίκτυο υπάρχει καμία πιθανότητα και για εμάς; - Απευθυνθείτε στον υπουργό απάντησε χαμογελώντας η κ.Χρυσοβελώνη. ” “Με ευθύνη και υπογραφή του υπουργού διορίστηκαν όσοι διορίστηκαν. Απευθυνθείτε στον υπουργό Άμυνας που κάνει τις τοποθετήσεις…” ΔΕΙΤΕ  ΟΛΟ ΤΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΦΑΡΣΑ ΣΤΗΝ ΜΑΡΙΝΑ ΧΡΥΣΟΒΕΛΩΝΗ:>>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive