Σάββατο 18 Απριλίου 2015

Κυρά Τασία Χριστοδουλοπούλου: "Δεν ξέρω που πάνε οι μετανάστες. Απλώς εξαφανίζονται" Τους παίρνουν .. οι εξωγήινοι; (Βίντεο)

Τ. Χριστοδουλοπούλου: "Δεν ξέρω που πάνε οι μετανάστες. Απλώς εξαφανίζονται" (Βίντεο)
Μετά τη δήλωση ότι δεν υπάρχουν μετανάστες στο κέντρο της Αθήνας, «απλά λιάζονται», φράση που προκάλεσε έντονες αντιδράσεις, η κυρία Χριστοδουλοπούλου στην έκτακτη συνεδρίαση της ΚΕΔΕ για το μεταναστευτικό, με νέα της δήλωση έβαλε «φωτιά» στο Διαδίκτυο.
Όλος ο ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ διάλογος..
Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, ο δήμαρχος Αθηναίων, Γ. Καμίνης, αφού πήρε το λόγο, αναρωτήθηκε: «Δεν κατάλαβα με πoιο επιχείρημα μας λέει η κυρία υπουργός ότι οι μετανάστες παραμένουν για λίγο και φεύγουν. Υπάρχει κάτι που δεν έχω καταλάβει;»
«Στατιστικά το βλέπουμε» απαντά η κυρία Χριστοδουλοπούλου για να επανέλθει επίμονα ο κ. Καμίνης: «Πού πάνε κυρία υπουργέ;».
«Στην Ευρώπη» απαντά η ίδια.
«Πώς πάνε;» ρωτά ξανά ο δήμαρχος Αθηνών.
«Δεν το ξέρω αυτό. Απλώς εξαφανίζονται» εξηγεί η αναπ. Υπουργός προκαλώντας γέλια. «Γιατί γελάτε, σας φαίνεται αστείο; Να ξέρω εγώ; Εγώ ελέγχω την είσοδο, όχι την έξοδο» εξηγεί η κυρία Χριστοδουλοπούλου.
Το βίντεο κάνει ήδη το γύρο του Διαδικτύου λαμβάνοντας εκατοντάδες σχόλια:

1 σχόλιο:

  1. ΜΟΝΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΓΙΑ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ Η κ. ΥΠΟΡΓΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΗΣ ΚΑΚΙΑΣ ΩΡΑΣ
    ΔΕΝ ΠΑΣ ΣΠΙΤΑΚΙ ΣΟΥ ΚΥΡΑ ΜΟΥ ΕΧΕΙΣ ΤΟΣΑ ΠΙΑΤΑ ΣΤΟΝ ΝΕΡΟΧΥΤΗ.
    ΑΝΤΕ ΝΤΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝΤΕ ! ΑΝΤΕ ΚΑΙ Ο ΑΛΑΧ ΜΑΖΥ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive