Τετάρτη 25 Μαρτίου 2015

Πανικός στον Βόλο! ΑΣΥΛΛΗΠΤΕΣ σκηνές. Φαντάροι την έπεσαν στον δήμαρχο Βόλου Αχιλλέα Μπέο ζητώντας του... SEX! (VIDEO)

Πανικός στον Βόλο! Φαντάροι την έπεσαν στον Αχιλλέα Μπέο ζητώντας... SEX! (VIDEO)

Την ώρα που ο Αχιλλέας Μπέος μιλούσε στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Βόλου, δύο άγνωστοι με στολές παραλλαγής μπήκαν στην αίθουσα δηλώνοντας πως είναι στρατιώτες.  «Είμαστε φαντάροι από του Γεωργούλα, μάθαμε ότι μια δημοτική σύμβουλος κάνει καλό σεξ και ήρθαμε να αφήσουμε το τηλέφωνό μας», είπαν οι δύο άνδρες και έγινε χαμός!...
Η παράταξη της μείζονος μειοψηφίας αποχώρησε, με τον επικεφαλής Μαργαρίτη Πατσιαντά να κατηγορεί τον Αχιλλέα Μπέο για στημένο περιστατικό.



Ο Δήμαρχος καταδίκασε το επεισόδιο και στη συνέχεια κλήθηκε η αστυνομία, με την δημοτική σύμβουλο Φωτεινή Κοκκινάκη να δηλώνει πως θα προχωρήσει σε μηνύσεις. 
Μάλιστα τον περασμένο μήνα υπήρξε ένταση μεταξύ του Μπέου και της Κοκκινάκη σε μία άλλη συνεδρίαση, όπου ακούστηκαν βαριές εκφράσεις, με την δημοτική σύμβουλο να λέει στον Δήμαρχο : «Είμαι χοντρή αλλά κάνω πολύ καλό σεξ!». Θυμηθείτε τα όσα είχαν γίνει τότε...



Πηγή: magnesianews.gr, sdna.gr

1 σχόλιο:

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive