Τρίτη 24 Μαρτίου 2015

Στο σημείο που βρέθηκε η σορός Βαγγέλη Γιακουμάκη ο Υπουργός υγείας Παν. Κουρουμπλής

Στο σημείο που βρέθηκε η σορός Γιακουμάκη ο Κουρουμπλής

Το σημείο που βρέθηκε η σορός του αδικοχαμένου Βαγγέλη Γιακουμάκη, κοντά στην πόλη των Ιωαννίνων, θα επισκεφθεί αύριο ο  Υπουργός Υγείας Παναγιώτης Κουρουμπλής. Νωρίτερα, θα πραγματοποιηθεί συνάντηση για θέματα Υγείας που αφορούν την Περιφέρεια Ηπείρου κατόπιν πρωτοβουλίας του Υπουργού Υγείας. Η σύσκεψη...
θα λάβει χώρα στις 12 το μεσημέρι  στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ιωαννίνων και σε αυτήν έχουν κληθεί να μετάσχουν βουλευτές και εκπρόσωποι όλων των κομμάτων των νομών της Ηπείρου (Άρτα, Θεσπρωτία, Ιωάννινα και Πρέβεζα), ο Περιφερειάρχης Ηπείρου και οι Διοικητές των νοσοκομειακών ιδρυμάτων.

1 σχόλιο:

  1. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΑΛΟΝ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΗΣ . ΣΤΗΝ ΣΥΣΚΕΨΗ ΝΑ ΠΡΟΕΔΡΕΥΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΙ ΠΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ;;; ΠΡΑΓΜΑΤΟΓΝΩΜΩΣΥΝΗ;;;;;;;; ΠΑΛΙ ΨΗΦΑΛΑΚΙΑ ΨΑΧΝΕΙΣ;;;;ΑΦΟΥ ΔΕΝ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΙ ΕΝΟΩ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive