Πέμπτη 5 Μαρτίου 2015

Σαμαράς: Όχι σε συνέδριο, ναι σε εθνική συνδιάσκεψη. Παραμένω Πρόεδρος, εκτός ΕΑΝ...

Τη αντίθεσή του με ένα ενδεχόμενο συνέδριο της ΝΔ εξέφρασε ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς κατά την σημερινή κεκλεισμένων των θυρών συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος. Επίσης, προκάλεσε τους διαφωνούντες, «όποιος νομίζει ότι είναι καλό για τη χώρα ή την παράταξη να θέσει θέμα Προέδρου τώρα και να πάρει την ευθύνη να κινήσει τις σχετικές διαδικασίες που προβλέπει το καταστατικό του κόμματος"...
 Ο πρόεδρος της ΝΔ, ο οποίος αναμένεται να δεχθεί κριτική για την φυσιογνωμία του κόμματος και τα λάθη τακτικής κατά την προεκλογική περίοδο πρόσθεσε: «Εγώ δεν είμαι παντρεμένος με τη θέση μου. Αλλά δεν πρόκειται  να εγκαταλείψω τη μάχη μία τέτοια δύσκολη στιγμή».Ειδικότερα όσον αφορά το Έκτακτο Συνέδριο, ο κ. Σαμαράς ανέφερε: «Σκέφθηκα και το Έκτακτο Συνέδριο. Αυτό όμως θα το εμφάνιζαν και θα το μετέτρεπαν σε σύμπτωμα της μέγιστης εσωστρέφειας για την παράταξή μας». Για τον ίδιο λόγο ανέφερε ότι θα ανακοινώσει εθνική συνδιάσκεψη, «προκειμένου να υπάρξει ένας ευρύτατος διάλογος στη βάση, για την επικαιροποίηση της ιδεολογικής μας ταυτότητας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive