Τετάρτη 25 Μαρτίου 2015

ΣΗΚΩΘΗΚΑΝ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΜΠΟΥΝΙΕΣ ΑΔΩΝΙΣ - ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ. ΧΟΝΤΡΕΣ ΒΡΙΣΙΕΣ. «Γλείφεις τον Τσίπρα;» - «Είσαι κωλοτούμπας» ΒΙΝΤΕΟ



Βαριές εκφράσεις και χαρακτηρισμούς αντάλλαξαν Γιώργος Παπαδάκης και Άδωνις Γεωργιάδης στην πρωινή τηλεοπτική εκπομπή του ΑΝΤ1, ενώ χαρακτηριστικό της έντασης είναι ότι και οι δύο σηκώθηκαν όρθιοι από το τραπέζι της συζήτησης. Όλα ξεκίνησαν όταν ο Γιώργος Παπαδάκης έκανε παρατήρηση...
στους καλεσμένους για τη θεματολογία της εκπομπής, με τον Άδωνι Γεωργιάδη να αντιδρά, να απειλεί με αποχώρηση και να εξαπολύει βέλη στον παρουσιαστή λέγοντάς του «να γλείφεις τον Τσίπρα θέλεις;».


Η απάντηση του Γιώργου Παπαδάκη ήταν να αποκαλέσει τον Άδωνι Γεωργιάδη «τον μεγαλύτερο κωλοτούμπα» και «μεγαλύτερο υβριστή του Προέδρου της Δημοκρατίας».

2 σχόλια:

  1. όταν θέλεις να λέγεσαι "σοβαρός και αντικειμενικός δημοσιογράφος" δεν καλείς στο studio τον Γεωργιάδη!!!!! συνενοηθήκαμε Παπαδάκη!!!!!!!για την εκλογή του στο εθνικό "κυνοβούλιο" την μεγαλύτερη ευθύνη την φέρετε εσείς κύριοι δημοσιογράφοι (προβολή τσάμπα ή μήπως.............)!!!!!!μου καλείς τον μεγαλύτερο ανθέλληνα (κωλοτούμπα τον είπες εσύ) πατριδοκάπηλο να πεις τι και να μας ενημερώσει, μας ενημερώσεις, σε τι!!!!!σηκώθηκες και ξανά έκατσες!!!!! άσε μας ρε Παπαδάκη ¨σοβαρε"δημοσιογράφε!!!νούμερο!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προς Ανωνυμος
    Εσύ μάθε πρώτα να γράφεις σωστά τη λέξη κοινοβούλιο και μετα κρίνε και τους άλλους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive