Πέμπτη 26 Μαρτίου 2015

ΔΕΙΤΕ - ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΟΥΚ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΛΥΣΣΑΞΟΥΝ. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΕΡΗΦΑΝΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΜΑΣ!! ΒΙΝΤΕΟ

ΜΑΛΛΟΝ Η ΣΥΝΤΡΟΦΙΣΣΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΝΑ ΠΡΟΤΙΜΑΕΙ ΤΗΝ, ΤΟΝ, ΤΟ ΚΟΝΤΣΙΤΑ!!
Ένα σύνθημα των ΟΥΚάδων κατά τη διάρκεια της παρέλασης ενόχλησε τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Βασιλική Κατριβάνου, η οποία ζήτησε την τιμωρία τους. Η βουλευτής με ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook τα έβαλε με τους βατραχανθρώπους για τα συνθήματα που φώναζαν στην παρέλαση, υποστηρίζοντας πως πρόκειται για «ευθεία πρόκληση για τη δημοκρατία». Μάλιστα ζήτησε την τιμωρία τους και τόνισε πως στον ελληνικό Στρατό θα πρέπει να ξεκινήσει κάθαρση από τους φασιστικούς και ακροδεξιούς θύλακες που παραμένουν ισχυροί.

Το σύνθημα των βατραχανθρώπων...

«Και το όνειρό μας είναι
στην Πόλη εμείς να μπούμε,
σημαία να υψώσουμε,
τον ύμνο εμείς να πούμε»
Αυτό είναι το σύνθημα των ΟΥΚάδων του Πολεμικού Ναυτικού (στο 1.24'' στο βίντεο της Eurokinissi) που ενόχλησε την κ. Κατριβάνου.

1 σχόλιο:

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΛΕΒΕΝΤΕΣ ΜΟΥ ΜΠΡΑΒΟ .κάτω τα χέρια από το στρατό πατσαβούρα τι σε ενόχλησε τσόκαρο η Πόλη ήταν δική μας και θα ξαναγίνει .Εσύ στο Πακιστάν εκεί ανήκεις λαθρό λάγνο σκουπίδι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive