Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2015

O "Φιλέλληνας" Αδ. Γεωργιάδης υπέρ Ντάισενμπλουμ: "Να δω σε λίγες μέρες που θα κρύβονται όσοι υποστήριξαν δημοσίως τους παλαβούς"! ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Ο βουλευτής της ΝΔ, Αδωνις Γεωργιάδης σχολίασε μέσω twitter τα όσα ειπώθηκαν στην συνέντευξη Τύπου Ντάισελμπλουμ-Βαρουφάκη και φυσικά παίρνει το μέρος του Ντάισενμπλουμ και δεν δέχεται ότι μπορεί να υπάρξει νίκη της Ελλάδας στην διαπραγμάτευση. 
Ο κ.Γεωργιάδης στέκεται στα όσα είπε ο υπουργός Οικονομικών για την Τρόικα που όπως φάνηκε εκνεύρισαν τον πρόεδρο του Eurogroup και έγραψε. "Θυμάστε το βίντεο με τα τραινάκια; … να δω σε λίγες μέρες που θα κρύβονται όσοι υποστήριξαν δημοσίους τους παλαβούς..."...

1 σχόλιο:

  1. ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΣ ΝΑ ΚΡΥΦΤΗΣ ΕΣΥ ΟΤΑΝ ΕΛΘΕΙ Η ΩΡΑ ΡΕ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟ ΡΕΤΑΛΙ ΠΟΥ ΠΟΥΛΗΣΕΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΤΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ ΣΟΥ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive