Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2015

ΓΑΛΛΙΑ ΤΩΡΑ. ΠΟΛΙΤΕΣ ΟΜΗΡΟΥΣ ΚΡΑΤΑΝΕ ΟΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ

Charlie Hebdo: Εντοπίστηκαν οι δράστες, πιθανόν κρατούν ομήρους
Ανθρωποκυνηγητό  εχει εξαπολύσει  αυτή την ώρα η αστυνομία της  στα βόρεια της Γαλλίας με πυροβολισμούς για τον εντοπισμό των δραστών του μακελειό στο περιοδικό Charlie hebdo. Η αστυνομία έχει εντοπίσει τους δράστες και πιθανόν έχουν ομήρους χωρίς όμως να έχει επιβεβαιωθεί η είδηση. Δύο  αδέρφια Σαΐντ και Σερίφ Κουασί, θεωρούνται οι δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης στα γραφεία του σατιρικού περιοδικού Charlie Hebdo στο Παρίσι με 12 νεκρούς. Αρχικά εντοπίστηκαν  στο δάσος Ρετζ...
στην περιοχή του Πικαρντί. Στόχος τους να ξεφύγουν από τον αστυνομικό κλοιό που είχαν σχηματίσει οι κομάντος των ειδικών δυνάμεων όλη νύχτα όταν τους αναζητούσαν.
Οι αδίστακτοι δράστες βρήκαν στον αυτοκινητόδρομο και στην περιοχή της Ουάζ σταμάτησαν ένα Peugeot 206 και ανάγκασαν τη γυναίκα οδηγό να τους βάλει μέσα! Είναι άλλωστε οπλισμένοι με καλάσνικοφ και ρουκετοβόλο!
Την κράτησαν όμηρο για λίγη ώρα και στη συνέχεια, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, την άφησαν ελεύθερη αλλά της έκλεψαν το αυτοκίνητο για να διαφύγουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive