Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2015

Ποιος θα είναι υποψήφιος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας; Το δήλωσε ο ίδιος!

Ποιος θα είναι υποψήφιος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας; Το δήλωσε ο ίδιος!

"Ευχαριστώ τα στελέχη της ΝΔ που μου προτείνουν να είμαι υποψήφιος Πρόεδρος της ΝΔ, αν και εφόσον ανοίξει η σχετική διαδικασία. Όμως νομίζω ότι πιο εύκολα θα δούμε αρειανούς στην Πλατεία Κλαυθμώνος παρά τον κ. Σαμαρά να ανοίγει την διαδικασία εκλογής νέου αρχηγού" αναφέρει ο πρώην βουλευτής...
του ΛΑΟΣ. Πρόταση να είναι υποψήφιος για την προεδρία της ΝΔ έχει δεχθεί ο... Κωστής Αϊβαλιώτης, όπως γράφει ο ίδιος στο Twitter. "'Όμως 39 παλιοί συναγωνιστές της ΝΔ προτείνουν να είμαι υποψήφιος Πρόεδρος της ΝΔ. Ρώτησαν το Κολλέγιο Αθηνών, τους γόνους και τα τζάκια;;" συνεχίζει.
"...ομως νομίζω ότι πιο ευκολα θα δούμε αρειανούς στην Πλατεία Κλαυθμώνος παρά τον κ. Σαμαρά να ανοιγει την διαδικασια εκλογης νεου αρχηγού..."

Ομως 39 παλιοί συναγωνιστές της ΝΔ προτεινουν να ειμαι υποψήφιος Προεδρος της ΝΔ. Ρωτησαν το Κολλεγιο Αθηνων, τους γόνους και τα τζάκια;;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive