Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2015

¨Εκτακτο : Πτήση Τούρκικων μαχητικών στα Ίμια …» προσπάθησαν να εμποδίσουν» το Ε/Π του ΥΕΘΑ!

¬―ΝΉœΆ«”…Ρ≈” …Χ…Ν

ΟΙ Τούρκοι εδώ και μια εβδομάδα είχαν Μηδενική Παρουσία  στο Αιγαίο ….σήμερα το πρωί προσπάθησαν σύμφωνα με πληροφορίες  να εμποδίσουν το Ελικόπτερο (ΝΗ-90)  αν και είχε τον χαρακτηρισμό «VIP»  Ακριβώς το ποιος επέβαινε όπως και στο  σχέδιο Πτήσης !
Η Βαρβαρότητα ήταν τέτοια που προσπάθησαν αν παρενοχλήσουν το  Ελικόπτερο του ΥΕΘΑ που προσέγγιζε την περιοχή στέλνοντας δύο Μαχητικά … Που πέταξαν στο  όμως στα "όρια του Τούρκικου FIR"
Άμεση η εντολή του  Α/ΤΑ για αναχαίτιση των Τούρκικων μαχητικών από ζεύγος Ελληνικών Μαχητικών που περιπολούσαν Οπλισμένα στην Περιοχή …ΉΤΑΝ τέτοια η θέση των Ελληνικών Οπλισμένων  μαχητικών που στη θέα τους  των Τούρκικα  Μαχητικά   κυριολεκτικά έκαναν στροφή και έφυγαν ενώ τα Ελληνικά F-16  μαχητικά συνέχισαν την περιπολία!
Το ελικόπτερο ΝΗ90   αφού πέταξε πάνω από τη περιοχή  που κατέπεσε το ελικόπτερο του Ναυτικού τον Γενάρη του 1996 έφτασε στο χώρο και έγινε κανονικά η ρίψης του Στεφανιού απο τον  Έλληνα ΥΕΘΑ !
Το ΝΗ-90 συνέχισε την πτήση του και αυτήν τη στιγμή προσγειώθηκε στην Κρήτη !…Όπου ο ΥΕΘΑ θα καταθέσει στεφάνι στο τάφο του Καταδρομέα Μπικάκη του ήρωα  που τσάκισε τον ΑΤΤΙΛΑ το 1974!
Για ότι νεώτερο θα σας ενημερώσουμε !
 Την είδηση μετέδωσε πρώτο το kontranews.gr :

Αποκλειστικό: Oι Τούρκοι προσπάθησαν να εμποδίσουν τον Καμμένο να καταθέσει στεφάνι στα Ίμια

Την ώρα που ο υπουργός Εθνικής άμυνας κατευθυνόταν με ελικόπτερο της πολεμικής  αεροπορίας στα Ίμια για να τιμήσει τους πεσόντες, δύο τουρκικά μαχητικά αποπειράθηκαν να παρενοχλήσουν το ελικόπτερο που τον μετέφερε.
Αμέσως δύο οπλισμένα ελληνικά F16, που είχαν απογειωθεί εγκαίρως από την 115 ΠΜ της Κρήτης, έσπευσαν στην περιοχή και αναχαίτισαν τα τουρκικά αεροσκάφη.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive