Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2015

ΤΩΡΑ ο Τσίπρας βλέπει τον Σουλτς. ΒΙΝΤΕΟ



Σε εξέλιξη αυτήν την ώρα στο Μέγαρο Μαξίμου η συνάντηση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με τον πρόεδρο του Ευρωκοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς.  Στη σύντομη συνομιλία που είχαν μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες, ο πρωθυπουργός απευθυνόμενος στον πρόεδρο του Ευρωκοινοβουλίου τόνισε: «Είστε φίλος της Ελλάδας αλλά είστε και φίλος δικός μου. Πιστεύω στην ευρωπαϊκή αλληλεγγύη και μπορεί να βρεθεί μια συνεννόηση με την Ευρώπη στα ζητήματα που αφορούν και τις δύο πλευρές».ΒΙΝΤΕΟ>>


Real.gr ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΟΥΛΤΣ ΜΑΞΙΜΟΥ από realmedialive




Στη σύντομη συνομιλία που είχαν μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες, ο πρωθυπουργός απευθυνόμενος στον πρόεδρο του Ευρωκοινοβουλίου τόνισε: «Είστε φίλος της Ελλάδας αλλά είστε και φίλος δικός μου. Πιστεύω στην ευρωπαϊκή αλληλεγγύη και μπορεί να βρεθεί μια συνεννόηση με την Ευρώπη στα ζητήματα που αφορούν και τις δύο πλευρές».

Δείτε την άφιξη του Μάρτιν Σουλτς στο Μέγαρο Μαξίμου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive