Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2015

Ρουμανία: Στη φυλακή δύο πρώην Υπουργοί για υποθέσεις ιδιωτικοποίησης. Αντε βρε, και στα ΔΙΚΑ μας

Ρουμανία: Στη φυλακή δύο πρώην Υπουργοί για υποθέσεις ιδιωτικοποίησηςΠοινές κάθειρξης επέβαλε το Ανώτατο Δικαστήριο της Ρουμανίας στους πρώην Υπουργούς Οικονομίας και Επικοινωνιών, Κοντρούτ Σέρες (Codrut Seres) και Ζολτ Νάγκι (Zsolt Nagy) αντίστοιχα, για πέντε υποθέσεις ιδιωτικοποίησης.  Σύμφωνα με δημοσιεύματα του τοπικού Τύπου, ο κ. Σέρες καταδικάστηκε σε τέσσερα χρόνια και οκτώ μήνες φυλάκισης και ο κ. Νάγκι σε τέσσερα χρόνια. Οι καταδικαστικές αποφάσεις είναι τελεσίδικες, υπογραμμίζεται σε τηλεγράφημα του πρακτορείου ειδήσεων Agerpres. Στο ίδιο τηλεγράφημα, προστίθεται ότι άλλες ποινές φυλάκισης για τις ίδιες υποθέσεις -με τη μικρότερη στα 3,2 χρόνια και τη μεγαλύτερη στα 5,2 χρόνια- επιβλήθηκαν...
κατά οκτώ ατόμων, ορισμένοι εκ των οποίων διατηρούσαν σημαντικές θέσεις σε υπουργεία, συμβουλευτικούς οργανισμούς και την υπηρεσία ιδιωτικοποιήσεων της χώρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive