Τετάρτη 7 Ιανουαρίου 2015

Μακελειό στο Παρίσι με 12 νεκρούς - ΔΕΙΤΕ ΦΡΙΧΤΟ βίντεο την ώρα της ισλαμικής επίθεσης και την εν ψυχρώ εκτέλεση αστυνομικού



Σοκ προκαλεί η επίθεση κουκουλοφόρων στα γραφεία του εβδομαδιαίου σατιρικού περιοδικού Charlie Hebdo στο Παρίσι, από την οποία έχασαν την ζωή τους δώδεκα άτομα, ανάμεσά τους και δύο αστυνομικοί. Ένας από τους δράστες «συνελήφθη» σε βίντεο να φωνάζει το όνομα του Αλλάχ, την στιγμή που πυροβολούσε.  Αστυνομικές πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δράστες παραμένουν ελεύθεροι και εκφράζονται φόβοι για νέες επιθέσεις στην καρδιά της πρωτεύουσας της Γαλλίας....
 Το συγκεκριμένο περιοδικό είναι γνωστό για τις σατιρικές «επιθέσεις» του σε θρησκευτικούς ηγέτες, ενώ έχει δημοσιεύσει πολλά σκίτσα τα οποία γελοιοποιούν τον προφήτη Μωάμεθ. Μάλιστα, η τελευταία ανάρτησή του στο Twitter σατίριζε τον ηγέτη του Ισλαμικού Κράτους, Αμπού Μπακρ Αλ Μπαγκχντάντι. 
«Πρόκειται για μία τρομοκρατική επίθεση, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία για αυτό» ανέφερε ο Γάλλος πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ. Την ίδια ώρα, δόθηκε εντολή να ενισχυθεί το επίπεδο ασφάλειας στην Γαλλία, ενώ θα πραγματοποιηθεί και έκτακτο υπουργικό συμβούλιο. 
Ερασιτεχνικό βίντεο δείχνει την στιγμή της επίθεσης, στην οποία φαίνονται δύο κουκουλοφόροι έξω από το κτίριο. Ένας από αυτούς βλέπει έναν τραυματία αστυνομικό να βρίσκεται πεσμένος στο έδαφος και τον πλησιάζει, πυροβολώντας τον για να αφήσει την τελευταία του πνοή. 
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟΑξιωματικός της αστυνομίας ανέφερε ότι οι ένοπλοι διέφυγαν προς τα ανατολικά προάστια του Παρισιού. «Υπάρχει πιθανότητα να υπάρξουν και άλλες επιθέσεις και για τον λόγο αυτό έχει αυξηθεί η ασφάλεια και σε άλλα κτίρια που μπορεί να γίνουν στόχοι», ανέφερε. 

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα καταδίκασε την πολύνεκρη επίθεση, χαρακτηρίζοντάς την τρομοκρατική επίθεση εναντίον της συμμάχου Γαλλίας. Ο Αμερικανός πρόεδρος πρόσφερε τη βοήθεια της Ουάσινγκτον, τονίζοντας ότι ο Λευκός Οίκος είναι σε επαφή με τους Γάλλους αξιωματούχους. 

1 σχόλιο:

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive