Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2015

ΠΟΙΟ ΨΕΥΤΗΣ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ. ΣΑΜΑΡΑΣ: ΔΕΝ ΠΑΡΕΔΩΣΑ ΣΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΤΙ ΩΡΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ" Ή ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΣ ή ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΗΛΙΘΙΟΥΣ

ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟ & ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟ ΤΟ ΜΕΡΚΕΛΙΚΟ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙ. ΠΑΝΩΛΕΘΡΙΑΜΒΟΣ λέμε τώρα!! 
Με απολογητική διάθεση εμφανίστηκε ο Αντώνης Σαμαράς στις κατηγορίες του ΣΥΡΙΖΑ ότι αρνήθηκε να παραστεί στο Μαξίμου κατά τη διάρκεια παράδοσης-παραλαβής. 
Ο τέως Πρωθυπουργός έδωσε τη δική του εκδοχή: «Είναι ανησυχητικό ότι τώρα χρησιμοποιούν προπαγανδιστικά πυροτεχνήματα για να πλήξουν την ΝΔ. 
Ο ίδιος τηλεφώνησα στον Τσίπρα το βράδυ των εκλογών για να τον συγχαρώ. 
Την επομένη, το γραφείο του επικοινώνησε με το δικό μου για να ζητήσει απλώς πληροφορίες. Καμιά εικόνα δεν έδωσε για το πότε θα πάει για να είμαι και εγω εκεί. Δεν είχα καμιά πρόθεση να μην είμαι τυπικά παρών». Ακόμα, προειδοποίησε δε πως στο ΣΥΡΙΖΑ «θα κάνουν τα πάντα για να πλήξουν την ΝΔ και να την βυθίσουν στην εσωστρέφεια πριν καταλάβει ο ελληνικός λαός την δικαίωσή μας». ΝΤΡΟΠΗ ΡΕ ΨΕΥΤΗ. ΟΥΤΕ ΑΓΕΝΝΗΤΑ ΕΒΡΥΑ ΔΕΝ ΠΕΙΘΕΙΣ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive