Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2015

Ο 49χρονος παιδεραστής των Σερρών. ΑΥΤΟ είναι το κτήνος που βίασε το 12 χρονο ανηψάκι του

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε ο 49χρονος που προκάλεσε ανατριχίλα στην κοινωνία των Σερρών μετά την αποκάλυψη ότι ασέλγησε στον 12χρονο ανιψιό του και τον οκτάχρονο φίλο του! Εισαγγελέας και ανακριτής διέταξαν την προσωρινή κράτηση του κατηγορουμένου για τα αδικήματα του βιασμού κατά συρροή και κατ' εξακολούθηση, και της αποπλάνησης παιδιών που δεν έχουν συμπληρώσει το 12ο έτος της ηλικίας κατά συρροή και κατ' εξακολούθηση. Λόγω της σοβαρότητας της υπόθεσης, κατόπιν εισαγγελικής διάταξης η Αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα τα στοιχεία ταυτότητας και τις φωτογραφίες του. Πρόκειται για τον Γιώργο Τσίκο του Χρυσοστόμου και της Χρυσούλας, που γεννήθηκε στις Φέρες Εβρου στις 5 Ιανουαρίου του 1966...

Ο 49χρονος συνελήφθη πριν από δύο εβδομάδες ύστερα από καταγγελία του αδελφού του πως ασελγούσε σε δύο ανήλικα αγόρια, 8 και 12 ετών, το ένα εκ των οποίων είναι ανιψάκι του. Οι φρικιαστικές λεπτομέρειες της υπόθεσης, που ήρθαν στο φως μετά τη σύλληψή του στις Σέρρες, προκαλούν αποτροπιασμό. Ειδικότερα, σύμφωνα με την κατηγορία, ο 49χρονος Ρομά Γιώργος Τσίκος παρέσυρε τα δύο αγόρια στο σπίτι του. Τα δύο αγοράκια δεν δίστασαν να τον ακολουθήσουν, αφού δεν μπορούσαν να φανταστούν ότι ο συγγενής του 12χρονου είχε άλλα στο μυαλό του. Εκεί όμως ο 49χρονος ασέλγησε σε βάρος του ανιψιού του αναγκάζοντας και τον οκτάχρονο φίλο του να κάνει το ίδιο! Μόλις τα παιδιά επέστρεψαν στο σπίτι τους αναστατωμένα, οι γονείς τους κατάλαβαν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά. Οταν τους ρώτησαν αν είχε συμβεί κάτι όσο έλειπαν, οι δύο ανήλικοι περιέγραψαν όσα σοκαριστικά είχαν βιώσει. Οι γονείς τους δεν έχασαν καιρό και κατέφυγαν στην Αστυνομία των Σερρών υποβάλλοντας μήνυση, με αποτέλεσμα ο 49χρονος να συλληφθεί.
Οπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της Αστυνομίας, «η δημοσιοποίηση των στοιχείων του κατηγορουμένου, χρονικής διάρκειας έως τις 19 Μαρτίου 2015, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων». Την ίδια ώρα, η Αστυνομία απευθύνει έκκληση σε όποιον πολίτη γνωρίζει κάτι, να επικοινωνεί με την Ασφάλεια Σερρών στον τηλεφωνικό αριθμό 2321090805 και να δίνει οποιαδήποτε πληροφορία μπορεί να βοηθήσει τις Αρχές να διαλευκάνουν πλήρως την αρρωστημένη δράση του 49χρονου.

Νίκος Πιτσιακίδης 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive